Særligt tilrettelagte hold

Særligt tilrettelagte hold planlægges, så underviseren har ekstra tid til og overblik over den enkelte deltagers særlige behov i forhold til et handicap i relation til det enkelte hold.

Formålet med kursusformen er, at man som aktiv deltager vedligeholder sin livs- og helbredssituation for dermed at  sikre, at man også fremover personligt kan magte sin livssituation i forhold til det konkrete handicap.

Vi har opdelt holdene, så du kan kan gå direkte til de hold, der foregår i vand - uanset om det er varmtvandbassin eller bassin med almindelig temperatur. Se alle variationerne.

Der er også hold, særligt tilrettelagt for hjertepatienter. 

Og så er der alle de andre hold... og der er rigtig mange at vælge imellem. 

Særligt tilrettelagte hold planlægges så underviseren har ekstra tid til og overblik over den enkelte deltagers særlige behov.

Deltagelse på et sådant hold forudsætter, at hver enkelt deltager udfylder og underskriver en tro og loveerklæring. Erklæringen skal udfyldes for hvert hold man ønsker at deltage på. Erklæring fra tidligere sæsoner kan ikke genbruges. Reglerne er fastsat af Kolding Kommune, som yder et forhøjet tilskud til disse hold. 

Erklæringen skal afleveres til underviseren på første mødegang. Manglende erklæring medfører at deltagelse på holdet skal afvisesI så fald henvises til vores øvrige hold - klik her. 

Hent tro- og loveerklæringen HER

Hold for dig, der ikke kan deltage på et alment hold

Hold i vand

Rygtræning * Fedtforbrænding * BMI over 30 * Aqua-rytmik * Brystopererede * Morbus Bechterew * Overvægt *
Tibetan Yoga FOF Kolding-Vejen
Hold for dig, der ikke kan deltage på et alment hold

Begrænsninger

Syning * Cellerciser * Ryg * Yoga * Bevægelse * Særligt sensitive * Osteoporose * Hjertemotion * Svimmelhed * Nakke * FysioPilates * Bækkenbundstræning
Velvære FOF Kolding-Vejen
Hold for dig, der ikke kan deltage på et alment hold

Demenshold - for dig med demens...

Brystopererede * Hjernerystelse * Angst * Fysio-pilates * Bækkenbund * Varmt vand