Motion, dans og bevægelse

Hold for mænd

Her er mændene sammen om motion og bevægelse. Der er flere hold at vælge imellem.

Motion for mænd - FOF Kolding-Vejen

Rigtige mænd er på motionshold i yoga og pilates hos FOF Kolding-Vejen

FOF Kolding-Vejen tilbyder motion for mænd i aldre aldre, for dem der gerne vil være aktive. Prøv kræfter med kurser i pilates og yoga for mænd. På disse motionshold er det tilladt at træne lidt hårdere og mere intenst, mens I har det sjovt i fællesskab.

Er du nysgerrig? Læs mere og tilmeld dig sammen med din kammerat nedenfor.

Læs mere

Motion styrker kroppen og helbredet

At deltage på et motionshold hos FOF kan være med til at styrke din krop og helbred. Mange af os er blevet ofre for nutidens fysiske passivitet og dårlige kostvaner. Vores liv er i stigende grad blevet mere stillesiddende og stressende. FOF Kolding-Vejen tilbyder derfor motionskurser for mænd, for at sikre at du får styrket helbredet. Det vil være en varieret og effektiv træning med forskellige øvelser.  

Der er flere fordele ved at deltage på et af vores mange motionshold:

  • Få styrket de store muskelgrupper i kroppen
  • Få mere smidige og bevægelige led
  • Få en bedre balance
  • Få bedre kondition

 Du vil samtidig træne sammen med andre i et større fællesskab, og dermed kunne blive motiveret til at træne lidt mere og hårdere for hver gang. 

Sådan foregår vores motionshold

Du styrker kroppen indefra ved at arbejde med de små holdningsmuskler. Du vil lære at tage fat i de dybe muskler i maven og holde spændingen, til forskel fra de mere overfladiske muskler, der udgør den berømte sixpack. Du gavner dine mentale ressourcer ved at gøre åndedrag og sind til en vigtig del af træningen. 

Sidst men ikke mindst: Du vil lære at bruge din krop mere hensigtsmæssigt, hvilket vil være gavnligt, hvis du dyrker andre former for motion (eks.boldsport, cykling, crossfit).

Vores dygtige undervisere tager udgangspunkt i dit fysiske niveau for derfra at opbygge træningen. Ingen er foran eller bagud. Alle deler glæden for motion i det hyggelige mandskab.

Hvor afholdes motion for mænd?

Vi tilbyder motionshold for mænd i Kolding og Vejen. Du kan se hvilke dage og tidspunkter holdene starter nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig.

Har du brug for flere oplysninger, kan du læse mere under hvert hold. Skulle du have yderligere spørgsmål, kontakt FOF Kolding-Vejen kontor på tlf. 7930 85 80 eller mail: info@fofkolding.dk

FOF Kolding-Vejen byder dig velkommen til motion for mænd!