Motion, dans og bevægelse

Motion

Motion kan udføres på mange spændende måder, i et hyggeligt og glad fællesskab.

Lær at danse FOF Kolding-Vejen

Dans og motion får kroppen i form og sindet i ro

For dig der gerne vil være aktiv og få en stærkere krop, tilbyder FOF Kolding-Vejen forskellige dansehold og motionskurser. Forbedre din fysiske form, dit velvære og dine ydeevner i det daglige. Når man begynder at være fysisk aktiv, så medfører det større lyst til at bevæge sig. Når motion er blevet en vane, er det svært at undvære den.

Er du nysgerrig? Så læs mere og tilmeld dig nedenfor.

Læs mere

Dans og motion er sjovt og sundt!

Vores liv er i stigende grad blevet mere stillesiddende og stressende. Ved at tilmelde dig et hold i dans og motion hos FOF, får du mulighed for at styrke konditionen og styrke kroppens muskler. At dyrke motion sikrer dig et bedre helbred og kan give dig et større mentalt overskud. Dans er samtidig sjovt, så du får et smil på læben samtidig med at du kommer i form. Der er flere fordele ved at lære at danse eller motionere:

  • Du får trænet dine muskler og øge din fedtforbrænding
  • Styrket din smidighed
  • Får pulsen op og trænet konditionen
  • Fjernet spændinger i kroppen og styrke det mentale overskud
  • Møde mennesker, der deler glæden for motion og aktiv livsstil

Motion kan udføres på mange måder. Hver sæson tilbyder FOF Kolding-Vejen motionsformer, der passer dit behov og dit fysiske niveau. Hvis du er glad for rytmiske bevægelser til dejlig musik, så kan lære at danse argentinsk tango, ballet og glad bevægelse. Disse motionshold giver plads til improvisation og kreativitet, hvor du kommunikerer med parterne gennem dans og nærvær.

Du kan også prøve kræfter med andre motionsformer, hvor du styrker musklerne og strækker led. Du kan t prøve træningen på en cellerciser, hvilket både er skånsomt, effektivt og sjovt. Skulle du være til mere klassiske motionsformer, har vi et rigt udbud af pilates hold.

Har du haft smerter i ryggen? Så er der også et hold for rygtræning til dig. Se også vores hensyntagende motionshold klik her

Sådan foregår vores undervisning i motion:

Vores dygtige undervisere tager udgangspunkt i dit fysiske niveau og dine behov. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på vores motionshold. Så uanset om du er begynder eller øvet, er det et hold til dig. Den vigtigste ting er din lyst til at motionere i fællesskab.

Hvor afholdes vores undervisning?

FOF tilbyder dans, motion og pilates i Kolding og Vejen. Du kan se hvilke dage og tidspunkter holdene starter nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig.

Har du brug for flere oplysninger om undervisningen, kan du læse mere under hvert hold. Skulle du have yderligere spørgsmål, kontakt FOF Kolding-Vejen kontor på tlf. 7930 85 80 eller mail:info@fofkolding.dk

FOF Kolding-Vejen glæder os til at byde dig velkommen på vores motionshold!