Sproghold

Lær fremmedsprog og mød fremmede kulturer på et sproghold hos FOF Kolding-Vejen

Sprogundervisning for begyndere og øvede - FOF Kolding-vejen 

Tilmeld dig sprogundervisning hos FOF Kolding-Vejen og udvid din verden!

FOF Kolding-Vejen udbyder sprogundervisning på forskellige niveauer, som passer til din egen sproglige erfaring. Vi tilbyder sprogkurser for begyndere, øvede og avancerede sprogbrugere. 

Vi tilbyder sprogkurser hvor du lærer at bruge sproget, når du er ude på en spændende rejse. Da vi rejser mere og møder nye mennesker og kulturer, er det en fordel at kunne det lokale sprog. Sprog til rejsebrug er både meget populært og nyttigt, for det er rart at kunne læse et menukort eller spørge om vej i et fremmed land. Man kommer nemmere i kontakt med folk, hvis man kan begå sig på deres eget sprog.  

Er du nysgerrig? Så læs mere om vores sprogundervisning og tilmeld dig nedenfor.

Læs mere

Sprogundervisning på flere niveauer

Hver sæson tilbyder FOF Kolding-Vejen sprogkurser, der dækker flere sproglige behov. Du har en mulighed for både at genopfriske dit engelsk, tysk eller fransk på et sproghold for let øvede og at tage på en spændende sprogrejse ved at tilmelde dig russisk eller kinesisk begyndere. Uanset om du er begynder eller øvet, vil du kunne få noget ud af undervisningen:

  • blive bedre til at tale og skrive 
  • blive klogere på fremmede kulturer og traditioner
  • lære nye mennesker at kende

Sådan foregår vores undervisning i sprog

Vores sprogundervisere tager udgangs i den enkelte kursists niveau, og tilrettelægger undervisningen derefter. På vores sproghold øver du udtalen, tilegner dig nye gloser og forstår de grammatiske regler. Vi arbejder med tekstmaterialer af forskellig sværhedsgrad og finder på arbejdsformer der simulerer forskellige hverdagssituationer. På FOF sproghold er der altid dynamik og en positiv stemning. Vi griner ikke ad hinandnen men med hinanden.

Hvem kan deltage i vores sprogundervisning?

Alle der er interesserede i at blive klogere på et fremmedsprog og andre kulturer kan deltage. Du kan tilmelde dig et sproghold, der passer til dit behov og sproglige niveau.

Hvor afholdes vores sprogundervisning?

FOF tilbyder sprogundervisning i Kolding og Vejen. Du kan se hvilke dage og tidspunkter kurserne starter nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. 

Har du brug for flere oplysninger om kurset, kan du læse mere under hvert kursus. Skulle du have yderlige spørgsmål, kontakt FOF Kolding-Vejen kontor på tlf. 7930 85 80 eller mail: info@fofkolding.dk

Vi i FOF Kolding-Vejen glæder os til at byde dig velkommen til vores sprogundervisning!

Niveauinddeling for sprogundervisning 

Før du vælger et sproghold, kan du læse vores niveaubeskrivelse. Her finder informationer om vores sprogundervisning, så du bedre kan finde det rette hold.

Du kan se vores niveaubeskrivelse for sprogundervisning ved at klikke på dette link: Beskrivelse af holdets niveau finder du ved at klikke her

Sprogkurser til erhvervslivet?

Hvis din virksomhed har brug for at få medarbejderne opkvalificeret i et eller flere sprog, tilbyder FOF Kolding-Vejen sprogundervisning for erhvervslivet. Vi har underviserne til ethvert niveau.

Kontakt os og vi finder en løsning - til en fair pris.