COVID-19

Nu kan vi igen mødes hos FOF

Efter en nedlukning siden 12. marts må vi åbne fra 27. maj 2020.

Fra mandag den 25. maj er vi tilbage på kontoret på KUC  i Kolding og telefonerne er åbne kl 10 til 15 mandag til torsdag - ligesom i "gamle dage". I skrivende stund er KUC på ubestemt tid  stadig lukket for besøgende . 

Opsamlingshold / sommerhold
Deltog du på et kursus, som blev afbrudt af COVID-19 nedlukningen? Så er der måske gode nyheder på vej. Underviserne er opfordret til at lave opsamlingshold, der gør det muligt at indhente den undervisning, det ikke har været muligt at give. 

Det er det allerførste vi tager fat på fra mandag morgen - sammen med underviserne sætter vi opsamlingshold op i de fag, hvor det giver mening og hvor underviseren kan og vil medvirke - og hvor vi har adgang til undervisningslokalet. Disse hold udbydes på websiden lige så snart de er klar til at modtage din tilmelding. 

Formålet er at indhente den mistede undervisning inden holdet starter igen i sensommeren/efteråret. 

Vi udsender et nyhedsbrev, når vi ved mere. Har du valgt at sige nej-tak til FOFs nyhedsbreve må du selv holde dig orienteret på websiden - eller tilmelde dig nyhedsbrevet. Så kan vi holde dig underrettet, så du ikke går glip af noget rart. 

Det er ikke nok, at kursisterne gerne vil i gang, underviserne gerne vil undervise og FOF gerne vil binde det hele sammen - vi skal kunne komme ind i lokalerne. Det venter vi på. Nogle få lokaler har vi allerede adgang til og underviserne har allerede kontaktet sine kursister, for at fortsætte, hvor de slap. 

Vi glæder os til snart at se deltagere og kursister igen.