IT-kurser

Vi tilbyder kurser igen fra september 2020

Få hjælp til computeren med et IT-kursus hos FOF Sydøst

Hvis computeren driller, eller du har fået en ny mobiltelefon, er et IT kursus på aftenskole et sted du kan få hjælp. På et af FOF Sydøsts kurser i IT, får du en bedre forståelse for computere og moderne telefoner, så du kan begå dig bedre i hverdagen. Du kan se de aktuelle hold i menuen til venstre

IT-kurser gør dig bedre til at bruge computere og telefoner

Formålet med FOF Sydøsts IT kurser, er at hjælpe dig bedst i gang med computeren eller din mobiltelefon. I en stadig mere digitaliseret hverdag er mobiltelefoner, tablets og computere blevet essentielle arbejdsredskaber til alt fra kontakt til det offentlige til at tilmelde sig nye kurser. Vi tilbyder derfor nogle it-kurser der kan hjælpe dig bedre på vej:

  • It i hverdagen – her får du mulighed for at lære computeren at kende. Vi gennemgår forskellige programmer, lærer at finde informationer på internettet og offentlige instanser som borger.dk, e-boks og skat.dk.
  • Bliv Dus med din iPad eller iPhone – Kurset er for dig der gerne vil komme i gang med at bruge dit nye Apple produkt. Du lærer de grundlæggende indstillinger at kende, så du selv kan både tilføje og fjerne programmer

Du skal være opmærksom på, at der skal medbringes en computer, iPhone eller iPad til kurserne.

Læs mere

Hvem kan deltage på et kursus i IT?

FOF Sydøsts IT kurser er for dig der gerne vil lære at bruge en iPad, iPhone eller computer. Det er således tilrettelagt for dig der ikke har det store kendskab, og gerne vil lære værktøjerne bedre at kende.

Hvor afholder i jeres IT kurser på Sydsjælland?

FOF Sydøst afholder it kurser i  Præstø. Se mere i menuen til venstre, hvor du kan læse mere om det enkelte hold. Du kan også tilmelde dig nedenfor, allerede nu.

Kontakt og yderligere information

Hvis du har spørgsmål til et af vores kurser i IT, så kontakt FOF Sydøst på tlf. 30745671.

IT-kurser

IT - Kurser