Madlavning

Lær at lave mad på et madkursus hos FOF Sydøst

For dig der er interesseret i madlavning åbner FOF Sydøst hver sæson op for spændende madlavningskurser. Nogle af vores kurser har kørt i 20. sæsoner, og er populært som altid. Læs mere nedenfor, eller tilmeld dig et af holdene med det samme.

Madkurser for alle

I FOF Sydøst kan du deltage på forskellige typer madlavningskurser, alt efter hvad du er interesseret i. Formålet med vores kurser i madlavning er, at deltagerne får en større forståelse for det at lave mad og at begå sig i et køkken. Du lærer at bruge sæsonens råvare, lærer at følge og forstå en opskrift samt lære hvordan du sætter en større eller mindre menu sammen.

  • Vegetar eller veganer – her vil vi fokusere på at lære at bruge forskellige råvare, arbejde med opskriftforståelse samt smagssammensætning og tilberedning. Du lærer at lave lækre retter, med sunde råvarer.
  • Ugens bedste måltid - på dette madlavningskursus vil du lære at lave mere avanceret mad. Du vil arbejde med forskellige stykker kød fra forskellige dyr, lære mere avancerede køkkenteknikker såsom langtidsstegning og forskellige udskæringer. Du lærer at sammensætte en tre-retters menu, og får en masse tips og tricks.
  • Hvis du er mere til bagning, så er der mulighed for at deltage på et brødkursus om glutenfri brød.

Så uanset om du har lavet meget mad før, eller gerne vil lære mere avanceret madlavning, er der et kursus i madlavning til dig. 

Læs mere

Hvor kan jeg gå til et af jeres madlavningskurser?

Vi tilbyder madlavningskurser i Faxe og Vordingborg.

Hvor kan jeg gå til bagekurser?

Du kan deltage på vores bagekurser i Vordingborg.

Du kan se de aktuelle hold i menuen til venstre, hvor du også kan læse mere og tilmelde dig. Vi sørger for at holde siden opdateret, så du altid kan se de aktuelle placeringer og tidspunkter for de enkelte hold. Du skal i øvrigt bemærke at der på nogle kurser skal medbringes redskaber, eller du skal medbringe et beløb til vareforbrug.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om et af vores madlavningskurser.

Mad | brød

Glutenfri bagning

Mad | brød

Mad

Mad | brød

Mere grøn mad

Mad | brød

Pølsemageri kursus