Mad | brød

Mad

Spændende madlavningskurser på Sydsjælland

Hver sæson tilbyder FOF Sydøst en række madlavningskurser, der lærer dig at lave sunde, nærende og spændende retter. Du får en bedre forståelse for at arbejde med forskellige råvare, og lave mad fra bunden.

Lær at lave spændende og  sunde retter

 Vil du i stedet lære at lave et lækkert og sundt måltid fra bunden, så tilbyder vi også madlavningskurset ugens bedste måltid. Her arbejder vi med madlavning fra bunden. Du vil lære om at bruge sæsonens råvare, at følge en opskrift samt smagssammensætning og tilberedning. Du vil lære grundteknikkerne at kende, og stille og roligt kunne bygge videre på dette. Så hvis du gerne vil lære madlavning fra bunden, er dette holdet for dig.

Er du øvet, og savner inspiration, kan du komme med på vores mere avancerede madlavningskursus. Her vil vi arbejde med mere avancerede teknikker og smagssammensætninger.  Du kan komme til at arbejde med langtidsstegning, marineringer samt forskellige udskæringer af både fisk, kød og skaldyr. Samtidig vil du blive klogere på hvilke vine der passer til. Du vil blive klogere på at lave lækre gourmetretter samtidig med at du bliver klogere på hvilke vine, og øl, der høre sig til.

Så hvis du gerne vil prøve kræfter med at lave mad, skal du tilmelde dig et af vores madlavningskurser.

Læs mere

Hvor afholdes kurserne i madlavning?

FOF Sydøst tilbyder madlavningskurser på Sydsjælland. Du kan komme til kurser i madlavning i Faxe og Vordingborg. Du kan se hvilke tidspunkter kurserne begynder, nedenfor.

Tilmelding til madkurserne

Hvis du har spørgsmål, så kan du læse mere under hvert madkursus eller kontakte FOF Sydøst på tlf: 3074 5671 Tilmelding sker her på siden.