Personlig udvikling

Kurser i personlig udvikling - bliv klogere på dig selv

FOF Sydøst tilbyder forskellige kurser i personlig udvikling. Bliv klogere på dig selv, og lær hvad der holder dig tilbage. Du kan se de aktuelle hold i menuen til venstre.

Kurserne i personlig udvikling har alle til formål at gøre dig klogere på dig selv. Mange oplever at de savner udstråling, føler sig stressede og at de mangler energi og overskud. Disse følelser kan være hæmmende og være påvirket af negative tankemønstre.

Personlig udvikling – få mere udstråling og selvtillid

I denne sæson, kan du komme på forskellige personlige udviklingskurser, som fokuserer på metoder til at komme fri af de negative tankemønstre.

  • Et kursus i personlig stil, giver dig mulighed for at finde din egen stil. Du lærer at sammensætte tøjdele, og undgår derfor fejlkøb og stress.
  • Et kursus i Bachs Blomsterterapi, tager udgangspunkt i at visse blomster kan påvirke og harmonisere forskellige menneskelige negative tankemønstre. Du lærer om blomsterne, og hvilke effekter de har på mennesker
  • En workshop om energi i hverdagen lærer dig hvordan du får mere overskud, og en introduktion til Kinesologi og Touch of Health.

På kurserne arbejder vi med at forstå hvilke tankemønstre der kan virke hæmmende og hvordan du kan ændre dem.

Læs mere

Kurser i personlig udvikling for alle

Vores udviklingskurser er for alle der er interesseret i at arbejde med dem selv, uanset alder og køn.

Vi afholder kurser i personlig udvikling i Præstø og Nykøbing Falster. Du kan i menuen til venstre se de aktuelle hold vi tilbyder, hvor du også kan se tid og sted.

Du er velkommen til at kontakte FOF Sydøst på tlf: 57650040, hvis du har spørgsmål om vores kurser i personlig udvikling.

Personlig udvikling

Udstråling, selvtillid og livsglæde

Vi tilbyder kurser igen fra september 2020
Personlig udvikling

Energi i hverdagen

Vi tilbyder kurser igen fra 2020
Personlig udvikling

Bachs Blomsterterapi

Vi tilbyder kurser igen fra 2020
Personlig udvikling

Eventyrværksted