Teater | rejser | udflugter

Vandreture med naturguide

Oplevelsesrige vandreture på Sjælland, Lolland og Falster

Hvis du kan lide naturen, og gerne vil ud og vandre, tilbyder FOF Sydøst flere vandreture på Sydsjælland, Lolland og Falster. Her kommer du ud i den danske natur, og vores guide gør dig klogere på områdets historie og dyreliv. Så find vandreskoene frem og tag med på tur.

Vandreture på Camønoen Mallings Køft ved Stensbygaard og Horreby Lyng

I denne sæson kan du komme ud og opleve forskellige dele af Sydsjælland og Lolland-Falster. Du kan komme med ud og vandre på dele af Camønoen, hvor du vil kunne se vandrefalke, finde fossiler og nyde udsigten ved Møns Klint. Hvis du i stedet vil opleve skov eller højmoser, så kan du tage med på vores vandreture til Horreby Lyng.

Alle vores vandreture vil blive ledt af en naturguide, der fortæller om områdets historie, dyreliv og planter. Du vil blive klogere på islandskaberne, tørvegravning samt skovdrift med fokus på biodiversitet. 

Læs mere

Hvem kan deltage på vandreturene?

Alle der er interesseret i at vide mere om Sydsjællands og Lolland-Falsters natur kan være med. Du skal dog være i stand til at gå i ujævnt terræn. Så hvis du vil med, kræver det god kondition og gode sko til at gå i ujævnt terræn.

Yderligere information om turene

Du kan læse om hver vandretur nedenfor, hvor du også kan læse mere om mødestedet og mødetidspunkt.Tilmelding sker nedenfor, eller under selve holdet.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt FOF Sydøst.