Friluftsliv

Nyd friluftslivet med FOF Sydøst

For dig der kan lide friluftslivet og gerne vil være med til at passe på naturen er der gode muligheder for at dyrke det hos FOF Sydøst. Du kan komme på vandreture med naturguide og lære at fiske i den skønne danske natur. Se mere i menuen til venstre.

Vandreture og lystfiskeri.

Hos FOF Sydøst er der forskellige former for friluftsliv du kan dyrke. Vi tilbyder i denne sæson spændende vandreture, hvor du sammen med en naturguide bliver klogere på den danske natur. Vi tilbyder i denne sæson:

  • Vandreture med naturguide – kom ud og oplev naturen. Du kan opleve Camønoen og Knudshoved Odde. Kom ud og gå og bliv klogere på naturen med naturguidens fortællinger
  • Lystfiskeri - fluefiskeri– for dig der gerne vil lære at fiske, eller bare gerne vil fiske sammen med andre, tilbyder vi kurser i fiskeri. Her kan du lære at fiske, bruge snøre og få fanget din første fisk.

Så der er mange måder at opleve den danske natur på, og nyde friluftslivet.

Læs mere

Hvem kan deltage i jeres friluftsliv kurser?

Alle kan være med på vores ture, uanset alder.

Hvor kan jeg dyrke friluftsliv på Sydsjælland?

Vi tilbyder vandreture på Møn og Sydsjælland.  Du kan lære om lystfiskeri i Stege.

Du kan se mødestederne for vores vandreture under de enkelte kurser, hvor der også vil være information om mødetidspunkt. Læs mere om turene, og tilmeld dig et, eller flere af dem.

Yderligere information

Du kan læse mere under de enkelte kurser, hvor du også kan tilmelde dig. Hvis du har spørgsmål, så kan du altid kontakte FOF Sydøst på tlf. 30745671.

Lær at fiske med FOF SYDØST
Friluftsliv

Lystfiskeri

Ud i naturen med FOF SYDØST
Friluftsliv

Vandreture med naturguide