Friluftsliv

Lystfiskeri

Lær at fiske og tilberedning af fisk

For dig der gerne vil lære at fiske, tilbyder FOF Sydøst kurser i lystfiskeri for begyndere og øvede. her får du prøvet kræfter med at fange forskellige fisk.

Lystfiskeri for begyndere og øvede

For dig der ikke har fisket før, tilbyder vi et begynderkursus i lystfiskeri. Her får du lært alt hvad du skal vide om at fiske. Du lære at binde knuder, hvilke agn og blink der skal bruges til forskellige fisk og lære at håndtere en fiskestang korrekt. Det vil være både teoretisk og praktisk, da du også kommer ud og prøver kræfter med at fange fisk ved kysten.

For øvede tilbyder vi et lystfiskerkursus hvor du kommer ud og fanger bl.a. hornfisk, som derefter tilberedes. Vi finder spændende ting i naturen som kan bruges til tilberedningen af fiskene.

Underviseren er en professionel fiskeguide som giver dig råd og vejledning om lystfiskeri. Så hvis du er interesseret i fiskeri, og gerne vil lære mere, skal du tilmelde dig nedenfor.

Læs mere

Hvem kan deltage i kurserne?

Alle der er interesseret i fiskeri kan deltage. Kurset for øvede kræver at du kender til fiskeri i forvejen.

Hvor kan jeg gå til kurser i lystfiskeri?

FOF Sydøst tilbyder kurser i lystfiskeri i Stege. Du kan se mødetidspunkt og mødested under selve kurset.

Yderligere information om lystfiskekurserne

Hvis du vil vide mere, kan du læse mere under selve kurset, eller kontakte FOF Sydøst. Tilmelding til kurserne gøres nedenfor, eller under selve kurset.