Foredrag | kulturhøjskoler

Få udvidet din horisont med aktuelle foredrag og arrangementer i FOF Sydøst

Er du til spændende foredrag og debatarrangementer? Hver sæson byder FOF SYDØST på foredrag om mange interessante emner. Vi finder de aktuelle foredragsholdere, og præsenterer hver sæson forskellige foredrag om alt fra sundhed og livsstil, politik og samfund til kultur og litteratur. Få udvidet din horisont og lad dig inspirere af de spændende fortællinger og emner.
Tilmeld dig et af vores foredrag i menuen til venstre, eller nedenfor.

Mød aktuelle foredragsholdere til foredrag i Sydsjælland og Lolland Falster

Trænger du til ny inspiration og viden? Hver sæson tilbyder vi en stribe foredrag med en række højaktuelle personligheder. Kom og hør kendte og markante kulturpersonligheder, debattører, tv-folk, forskere, journalister og forfattere fortælle om deres liv og karriere. I efteråret 2019 kan du møde Kathrine Lilleør, Pia Callesen og Lola Jensen.

I FOF SYDØST udvælger vi altid foredrag efter aktuelle emner. Vi finder frem til nogle af de kendte foredragsholdere der har gjort sig aktuelle. Vi ønsker at vores foredrag kan udvide din horisont og inspirere dig til at dykke ned i emnerne efterfølgende. Du kan komme til foredrag i Vordingborg, Haslev, Nykøbing, Stege og på Vemmetofte Kloster.


Du kan opleve 5 formiddags-foredrag i spændende selskab på vores Kulturhøjskoler i Haslev, Nykøbing eller Vordingborg, hvor folkeoplysningen er i højsædet med tankevækkende foredragsholder. Det er for dig, der er interesseret i kultur og samfundsforhold. 
 

Tilmeld dig allerede i dag

Du kan nedenfor, eller i menuen til venstre, gå på opdagelse i de aktuelle foredrag vi tilbyder. Læs, bliv inspireret og tilmeld dig til et, eller flere af dem.

Foredrag | kulturhøjskoler

Foredrag

Kulturhøjskoler
Foredrag | kulturhøjskoler

Sommerhøjskoler | Kulturhøjskoler