Foredrag | kulturhøjskoler

Grib livet - Slip bekymringerne!

Pia Callesen Lev mere - tænk mindre Haslev 19. november
I foredraget, der tager udgangspunkt i Pia Callesens bog “Grib livet – Slip angsten”, sætter Pia fokus på, hvordan metakognitiv behandling kan helbrede angstlidelser, OCD og PTSD, men også general al psykisk mistrivsel, hvorfor metoden er særlig egnet til forebyggelse og/eller håndtering af stress og arbejdspres.
Op mod 400.000 danskere kæmper dagligt med angstsymptomer som tankemylder, uro, søvnproblemer og galoperende hjertebanken. Det høje tal har fået psykologen Pia Callesen til at forske i metakognitiv behandling, hvor hun har fundet frem til en behandlingsmetode, der har helbredt op til 90 procent af hendes patienter.
Hidtidige normer for behandling af angst har opfordret patienterne til at se indad og omstrukturere tankerne. Ifølge Pia har denne metode en negativ effekt på personen, der er ramt af angst, og det skal derfor være slut med at selvanalysere i overdreven grad.
Hør i dette foredrag Pias bud på, hvordan angst kan helbredes med metakognitiv behandling. Teorien bygger på, at selv de stærkeste følelser som panik og angst er forbigående, og at det menneskelige sind regulerer sig selv, hvis blot det får tid og ro til det.
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
204
ons 18-11-20 19:00
Nykøbing F.
Pia Callesen
2 lekt.
Kr. 150