Foredrag | kulturhøjskoler

Sommerhøjskoler | Kulturhøjskoler

Kom til spændende foredrag på kulturhøjskole

Hvis du gerne vil opleve spændende og informative foredrag, tilbyder FOF Sydøst kulturhøjskoledage, interessante foredragsrækker og sommerhøjskole med 5 en uges spændende oplevelser.

FOFs kulturhøjskoler giver dig en oplevelse af at være på højskole, komplet med morgensang og spændende foredrag. Vi samler en række aktuelle foredragsholdere til at gøre dig klogere på samfundet, historien og verden omkring dig. 

Sensommerhøjskoler

Vores sensommerhøjskole vil i august 2020 sørge for spændende foredrag og udflugter, og give dig mulighed for at opleve den rigtige højskoleånd. For dig der er nysgerrig, videbegærlig og godt kan lide at sove i egen seng! 

Der er noget for enhver smag. Så hvis du gerne vil vide mere om foredragene og foredragsholderne, kan du læse mere om hvert enkelt foredrag nedenfor. Du kan også tilmelde dig her på siden, men bemærk at der kan være rift om billetterne.

Foredragsrækken på Vemmetofte bliver i foråret 2020 med den karismatiske historiker Hanne Fabricius, som hold 4 foredrag om Københavns historie.

læs mere

Hvem kan deltage på sommerhøjskolen og højskoleforedragene?

Alle der er interesseret i at blive klogere på samfundet og kulturen, kan deltage.

Hvor foregår FOF Sydøsts sommerhøjskole og højskoleforedrag?

Du kan tilmelde dig vores sommerhøjskole og i Vordingborg, Nykøbing Falster og Haslev.

der er sensommerhøjskoler i Haslev, Vordingborg og Holeby.

Vores Kultur-foredrag foregår i Haslev, Nykøbing Falster, Vordingborg. De aktuelle tidspunkter kan du se nedenfor.

Tilmelding til foredragsrækkerne

Du kan få mere at vide om vores foredragsrækker på højskolerne eller vores sommerhøjskole nedenfor. Tilmelding sker her på siden.

Hvis du har spørgsmål til vores foredragsrækker, så kan du kontakte FOF Sydøst på tlf: 3074 5671.