Kreative fag

Kreative kurser på Sydsjælland og Lolland Falster

FOF Sydøst tilbyder mange forskellige kreative kurser, og giver alle mulighed for at udfolde deres kreative sider. Uanset om du er interesseret i at hækle, strikke, keramik, lave pileflet, blomster, syning, patchwork, design, eller male, så tilbyder vi kurserne. Du kan se det aktuelle program nedenfor, eller tilmelde dig under de enkelte hold.

Kreative kurser for alle - lær trædrejning, keramik, plantefarvning, syning eller design

Er du til Re-design og hækling? FOF Sydøst tilbyder hæklekurser og kurser i syning, hvor du lærer med enkle snit at ændre til nyt design. Her kan du arbejde med tørklæder, handsker og trøjer. Merete Weiss er klar med maskinstrik for begyndere og øvede. Marianne Thiim har viden og ideerne til designerdrømmene.

Hvis du mere er til værkstedsfag, så tilbyder vi kurser i kunstmaling, filtning, pileflet, smykkefremstilling, keramik og trædrejning. Her kan du arbejde med forskellige materialer, og lære hvordan man arbejder med dem. Vores kurser i trædrejning er meget populære, så du skal skynde dig at tilmelde dig for at få en plads ved en af vores egne drejemaskiner. 

Læs mere

Hvor kan jeg komme til kreative kurser på Sydsjælland?

Du kan gå til hækling i Haslev. Ud over dette har vi trædrejning i Dalby samt andre kreative kurser i Faxe, Sakskøbing, Haslev, Præstø og Vordingborg. Kurserne er for alle, uanset niveau. De aktuelle kurser kan du se her på hjemmesiden, som vi vil holde opdateret.

Du kan tilmelde dig kurserne nedenfor, hvor du også kan læse mere. Har du spørgsmål om vores kreative kurser, kan du altid kontakte FOF Sydøst på tlf: 30745671.

Kreative fag

Blomster

broderi Haslev FOF
Kreative fag

Broderi

Kreative fag

Filtning

Hæklekursus Haselv
Kreative fag

Hækling

Keramikkursus i Præstø
Kreative fag

Keramik

Kreative fag

Linoleum-tryk

Kreative fag

Kunstmaling

Kreative fag

Maskinstrik

Kreative fag

Pileflet

Kreative fag

Smykkekurser

Kreative fag

Syning

Kreative fag

Trædrejning