Kreative fag

Broderi

Lær at brodere fra bunden på et broderikursus

 

Hvis du er interesseret i at lære at brodere, tilbyder FOF Sydøst broderikurser for begyndere. Her kan du lære de forskellige teknikker at kende, samtidig med at du laver spændende og flotte ting.

  

 

Broderikurser for begyndere og øvede – alle kan være med

 

Vores kursus henvender sig til dig der ikke har broderet før, eller gerne vil genoptage det. I løbet af kurset lærer du forskellige sy-teknikker at kende, samtidig med at du arbejder med forskellige typer garn og stof.

Der tages udgangspunkt i hver deltagers behov og forudsætninger. Dermed får du hjælp til det du finder svært samtidig med at du få vejledning til at arbejde med dine egene projekter. Samtidig vil du møde andre broderi-interesserede som du kan dele dine erfaringer med.

 

Læs mere

 

Hvem kan deltage på kurser i broderi?

 

Alle der er interesserede i at brodere kan deltage på kurset. Det henvender sig dog mest til dem der har lidt, eller ingen, erfaring med broderi. Der tages hensyn til individuelle behov, så du får hjælp til det du har problemer med.

 

Hvor kan jeg gå til kursus i hækling?

 

FOF Sydøst tilbyder broderikurser i Haslev. Du kan se det aktuelle tidspunkt nedenfor.

 

Yderligere oplysninger

 

Hvis du gerne vil vide mere om undervisningen, kan du læse videre under det enkelte kursus. Hvis du har spørgsmål til undervisningen, kan du kontakte underviseren eller FOF Sydøst på 30745671.