Kreative fag

Hækling

Lær hækling fra bunden på et hæklekursus

Hvis du er interesseret i at lære hækling, tilbyder FOF Sydøst hæklekurser for begyndere. Her kan du lære at arbejde med masker og lære de forskellige teknikker at kende, samtidig med at du laver spændende tasker, halstørklæder eller andet.

Hæklekursus for begyndere og øvede – alle kan være med

Vores hæklekursus henvender sig til dig der ikke har hæklet før, eller gerne vil genoptage det. I løbet af kurset lærer du forskellige hækleteknikker at kende, samtidig med at du arbejder med forskellige typer masker. Formålet med kurset er at du bliver i stand til at følge en hækleopskrift, og selv kan producere tasker, karklude, halstørklæder eller andet.

Der tages udgangspunkt i hver deltagers behov og forudsætninger. Dermed får du hjælp til det du finder svært samtidig med at du få vejledning til at arbejde med dine egene projekter. Samtidig vil du møde andre hækleinteresserede som du kan dele dine erfaringer med.

Læs mere

Hvem kan deltage på et hæklekursus?

Alle der er interesserede i at hækle kan deltage på kurset. Det henvender sig dog mest til dem der har lidt, eller ingen, erfaring med hækling. Der tages hensyn til individuelle behov, så du får hjælp til det du har problemer med.

Hvor kan jeg gå til kursus i hækling?

FOF Sydøst tilbyder hæklekurser i Haslev. Du kan se det aktuelle tidspunkt nedenfor.

Yderligere oplysninger

Hvis du gerne vil vide mere om undervisningen, kan du læse videre under det enkelte hæklekursus. Hvis du har spørgsmål til undervisningen, kan du kontakte underviseren eller FOF Sydøst.