Kreative fag

Kunstmaling

Lær at male på et malerkursus

Vores malerkurser henvender sig til dig der kan lide at male og dig der gerne vil lære det fra bunden. Kurserne giver dig et indblik i de forskellige malerteknikker der findes, samtidig med at du får skabt dine egene kunstværker. Så hvis du er interesseret, kan du tilmelde dig et af vores malerhold.

Lær at male med akryl

Hos FOF Sydøst kan du lære forskellige malerteknikker at kende. Hver sæson præsenterer vi kurser der fokuserer på en, eller flere, former for maleteknikker der gør dig i stand til at male forskellige typer kunstværker. I denne sæson kan du deltage i

  • Kursus i akrylmaling - lær teknikkerne bag akvarelmaling og arbejd med forskellige former for opstillinger, modeller og skitser

Formålet med malerkurset er at lære de forskellige teknikker at kende. Undervisningen vil fokusere på komposition, perspektiv og farver, så du bliver i stand til at skabe forskellige typer malerier. Der vil være individuel vejledning undervejs.

Læs mere

Hvem kan deltage på jeres kurser i maling?

Kurserne er for alle, uanset om man er begynder eller øvet. Da der er tale om individuel vejledning, vil der være mulighed for at få noget ud af kurserne i akvarelmaling eller akrylmaling uanset niveau. Du skal være opmærksom på at der skal medbringes forskellige materialer til kurserne og der kan forekomme betaling for yderligere materialer undervejs.

Hvor afholder i kurserne i akrylmaling?

FOF Sydøst afholder malerkurser i Vordingborg. De aktuelle tidspunkter kan du se under det enkelte hold.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os

Du kan læse mere om undervisningen under de enkelte hold. Hvis du har spørgsmål, så kan du kontakte underviseren eller FOF Sydøst.