Kreative fag

Lær at lave smykker af en guldsmed

Lav flotte smykker på vores smykkekursus

For dig der gerne vil lave dine egne smykker, tilbyder FOF Sydøst et smykkekursus. Her vil du lære håndværket at kende og fremstille forskellige smykker.

Kursus i smykkefremstilling for begyndere og øvede

Kurset er for alle der er interesseret i at fremstille smykker. Det kan være dig der har prøvet det tidligere, eller dig der gerne vil lære det fra bunden. Uanset dit niveau, vil der være noget for dig.

Vores kursus i smykkefremstilling lærer dig de grundlæggende teknikker i fremstillingen af guld- og sølvsmykker. Du vil lære at lave enkle modeller, og dermed få en fornemmelse for hvordan det gøres. Underviseren er guldsmed, og med sin erfaring kunne sætte jer ind i guldsmedehåndværket.

Læs mere

Hvem kan deltage i undervisningen?

Kurserne i smykkefremstilling er for alle der er interesserede i smykker, og gerne vil lære at lave deres egne. Uanset om du har stiftet bekendtskab med fremstilling af smykker før eller ej, er kurset for dig.

Skal der medbringes materialer?

Der kan medbringes egne materialer eller købes på kurset.

Hvor afholder i kurser i smykker?

Du kan tilmelde dig vores smykkekursus i Vordingborg. Det aktuelle tidspunkt kan du se under selve holdet.

Yderligere information

Du kan tilmelde dig under selve holdet, hvor du også kan læse mere om undervisningen. Har du spørgsmål, så kan du kontakte underviseren eller FOF Sydøst.