Kreative fag

Strik

Lær strikketeknik og forskellige strikkemetoder

For dig der kan lide at strikke, tilbyder vi flere strikkekurser med fokus på særlige strikkemetoder, strikketeknik og strikkemodeller. Du vil blive godt klædt på i forhold til at arbejde bedre med strikkemodeller og metoder, og få masser af inspiration til at skabe egne modeller og produkter.

Strikkekurser for alle – bliv bedre til at planlægge

Vores kurser i strikning fokuserer på forskellige dele af arbejdet med strik. Du vil i denne sæson kunne deltage på følgende kurser:

  • Lær at strikke krammedyr

 Kurset vil derfor være en blanding af teori og praksis, hvor vi gennemgår forskellige metoder, så du kan se fordele og ulemper ved disse. Du vil efter endt strikkekursus blive bedre til at planlægge og arbejde med forskellige mønstre og strikkemodeller.

Læs mere

Hvem kan deltage i undervisningen?

Vores strikkekurser henvender sig til alle strikkere

Skal der medbringes nogle materialer?

Der skal på kurserne i strikning medbringes garn og strikkepinde. Du kan under det enkelte hold se hvilke typer materialer der benyttes i undervisningen, og priserne på eventuel materialeudgift.

Hvor afholder i strikkekurserne?

Vi afholder kurser i strikning i Faxe kommune.

Få flere informationer om kurser i strikning

Du kan under det enkelte hold se de aktuelle tidspunkter og læse mere om undervisningen. Du kan også tilmelde dig det enkelte hold nedenfor.

Hvis du har spørgsmål, så kan du altid kontakte underviseren eller FOF Sydøst.