Kreative fag

Syning | Design

Sykurser, Patchwork og Redesign i Vordingborg og Faxe for begyndere og øvede 

Hvis du gerne vil lære at sy og ændre på dit tøj, så tilbyder FOF SYDØST nu kurser i syning i Vordingborg og Faxe for alle interesserede. På disse kurser kan man lære at lave enkle snit om til et nyt design, eller give det gamle tøj en chance til, på et sykursus i Re-design. Der er begynderkursus i kjolesyning, og Patchwork hvor man bruger genbrugsmaterialer. Her vil du kunne lære at sy og arbejde med farver og forskellige materialer, mens du stresser af sammen med andre ligesindede. Vi tilbyder sykurser for begyndere og øvede, så alle kan være med. Begyndere vil kunne lære grundteknikkerne indenfor forskellige syteknikker at kende, mens de øvede vil kunne dele ud af deres erfaringer. Bliv inspireret og klogere på vores kurser i syning.

Hvem underviser på sy-kurserne?

Du vil blive undervist af Marianne Thiim, som har mange års erfaring som designer og underviser på designskoler i København, og beklædnings-designer Mette Vistad.

Hvem kan være med på disse kurser i syning?

Her kan alle, der har lyst til at arbejde med utraditionelt og anderledes design, være med.

Hvor afholder FOF Sydøst sykurser?

Vi tilbyder sykurser i Vordingborg og Faxe. Se de aktuelle tilbud og tidspunkter her på siden, hvor du også kan tilmelde dig.