Kreative fag

Syning

Lær at sy fra bunden på et sykursus

 

Hvis du er interesseret i at lære at sy, tilbyder FOF Sydøst sykurser for begyndere og øvede. Her kan du lære de forskellige teknikker at kende, samtidig med at du laver spændende og smarte ting.

 

Sykursus for begyndere og øvede – alle kan være med

 

Vores sy-kursus henvender sig til dig der ikke har syet før, eller gerne vil genoptage det. I løbet af kurset lærer du forskellige sy-teknikker at kende, samtidig med at du arbejder med forskellige typer stof og mønstre. Formålet med kurset er at du bliver i stand til at bruge din symaskine og selv kan producere  fx ting til hjemmet eller tøj til familien.

 

Der tages udgangspunkt i hver deltagers behov og forudsætninger. Dermed får du hjælp til det du finder svært samtidig med at du få vejledning til at arbejde med dine egene projekter. Samtidig vil du møde andre syinteresserede som du kan dele dine erfaringer med.

 

Læs mere

 

Hvem kan deltage på et sykursus?

 

Alle der er interesserede i at sy kan deltage på kurset. Det henvender sig dog mest til dem der har lidt, eller ingen, erfaring med syning. Der tages hensyn til individuelle behov, så du får hjælp til det du har problemer med.

 

Hvor kan jeg gå til kursus i syning?

 

FOF Sydøst tilbyder sykurser i Haslev. Du kan se det aktuelle tidspunkt nedenfor.

 

Yderligere oplysninger

 

Hvis du gerne vil vide mere om undervisningen, kan du læse videre under det enkelte hæklekursus. Hvis du har spørgsmål til undervisningen, kan du kontakte underviseren eller FOF Sydøst på 30745671.