Kreative fag

Trædrejning

Skab flotte ting på et trædrejningskursus

Hvis du gerne vil lære trædrejning, har FOF Sydøst et kursus til dig. På vores trædrejningskursus lærer du at dreje i træ, og skabe spændende og flotte genstande.

Trædrejning for begyndere og øvede

Alle kan lære trædrejning, og alle kan være med på vores kursus. Du vil lære de grundlæggende drejeteknikker at kende, samtidig med at du vil lære at arbejde med både tørt og vådt træ. Underviseren sørger for at du også bliver sat ind i sikkerheden omkring drejebænken, og drejeteknikkerne, så du kan begynde at skabe dine egne spændende genstande.

Når du begynder på trædrejning, er det kun fantasien der sætter grænser. Du kan skabe spændende lysestager, skåle eller figurer i mange forskellige former. Kurset vil være en blanding af teori og praksis. Efter kurset vil du have produceret forskellige spændende genstande du kan tage med hjem.

Læs mere

Hvem kan deltage i undervisningen?

Alle der er interesserede i trædrejning kan deltage. Det kræver ingen forudsætning, kun interessen for at skabe noget i træ.

Er der nogen materialeudgift?

Der vil være en materialeudgift til kurserne i trædrejning. Du kan læse mere om dette under selve holdet.

Hvor afholder i trædrejningskurser?

Vi afholder vores trædrejningskurser i Haslev. Du kan se de aktuelle tidspunkter under selve holdet.

Hvis du vil tilmelde dig et kursus i trædrejning, eller vide mere om undervisningen, kan du gøre dette nedenfor. Har du spørgsmål, kan du kontakte underviseren.