Kreative fag

Maskinstrik

Lær at arbejde med maskinstrik

Hvis du gerne vil lære maskinstrik, skal du tilmelde dig et af FOF Sydøsts mange kurser i maskinstrik. Her vil vi arbejde med forskellige materialer og lære strikkemaskinernes muligheder at kende. Så hvis du er interesseret, så kan du tilmelde dig.

Maskinstrik for begyndere og øvede

Uanset om du har arbejdet med maskinstrik før eller ej, kan du deltage på dette kursus. At arbejde med strikkemaskiner giver mulighed for at skabe mange forskellige former og produkter i forskellige materialer. På et kursus i maskinstrik arbejder vi med strikkemaskinerne, og lærer at bruge de mange funktioner og muligheder de giver. Undervisningen i maskinstrik vil give dig en forståelse for din egen strikkemaskines mange muligheder, og dermed inspiration til at skabe noget selv derhjemme. Formålet med kurset er at du bliver i stand til at skabe dine egne modeller efter mål.

Læs mere

Hvem kan deltage i undervisningen?

FOF Sydøsts kursus i maskinstrik er for alle, uanset om de er begyndere eller øvede. Hvis du har en strikkemaskine du gerne vil lære at bruge, kan du tilmelde dig. Der vil være mulighed for at låne en strikkemaskine hvis du ingen har.

Hvor afholder i kursus i maskinstrik?

Vi afholder maskinstrikkurser i Sakskøbing. De aktuelle tidspunkter kan du se nedenfor. Her kan du også læse mere om undervisningen.

Hvis du har spørgsmål, så kan du under det enkelte hold finde kontaktoplysninger på underviseren.