Krop | bevægelse

Specielt for mænd

Motion for mænd hos FOF Sydøst

FOF Sydøst motion for mænd, for dig der gerne vil dyrke motion med andre. Her vil vi sørge for at du kommer i form, og får en stærkere og mere smidig krop.

Dyrk yoga og skånsom motion for mænd

I FOF Sydøst tilbyder vi en række motionshold for mænd. Hver sæson kan du prøve kræfter med en række forskellige motionsformer. I denne sæson kan du dyrke:

  • Yoga for mænd – Vi strækker, styrker og smidiggøre kroppes muskler og led. Du får en bedre balance, bedre vejrtrækning og en stærkere krop
  • Skånsom herremotion – på dette hold styrker og træner vi kroppen gennem forskellige lege og konkurrencer skånsomt og hensyntagende. Der er både stående, siddende og liggende øvelser, alt tilpasset individuelt.

Hvis du gerne vil tilmelde dig et af disse hold, kan du gøre det nedenfor.

Læs mere

Hvem kan deltage i undervisningen?

Alle mænd der har lyst til at styrke og træne kroppen kan deltage på kurserne. Vores motionshold Skånsom herremotion retter sig dog efter seniorer, der har brug for mildere motion på mindre hold.

Hvor afholdes der motionshold for mænd?

Vi tilbyder motion for mænd Haslev og  yoga for mænd i Vordingborg og Præstø.  De aktuelle tidspunkter kan du se under det enkelte hold.

Yderligere informationer

Hvis du gerne vil vide mere om de forskellige motionshold, kan du læse mere under det enkelte hold. Hvis du har spørgsmål om undervisningen, så kan du kontakte FOF Sydøst på 30745671