Krop | bevægelse

SMART training/hjernegymnastik

Effektiv træning af krop og sind – SMART training på Sydsjælland

Det er sundt, og sjovt, at dyrke motion på aftenskole. Med FOF Sydøst kan du få en alsidig træning af hele kroppen, sammen med andre. Hver sæson sammensætter vi et program med forskellige motionskurser og træningshold under krop og bevægelse, som fokuserer på at styrke, krop, puls og kondition.

Træning af kroppen – fysisk og mentalt

Få skærpet hukommelsen og styr på balancen med den nye træningsform SMART Training. 

Nu har du muligheden for at gøre hovedet helt skarpt. Koncept SMART Training er kommet til Haslev og Faxe Ladeplads, og her får du trænet flere forskellige dele af din hjerne, så den virker, som den skal. Træningen er for alle, og det henvender sig især til mennesker, der har behov for at skabe mere overskud i deres hverdag. SMART Training er bygget op om øvelser, der træner forskellige dele af hjernen. For eksempel kan du få en øvelse, hvor du skal huske om du skal kaste en stor eller en lille bold, eller om det er dem begge, mens du samtidig svinger den ene arm til en bestemt rytme. Kernen i træningen er, at hjernen skal skabe forbindelser. 

Så hvis du gerne vil få en sundere og stærkere krop, og styrke hukommelsen å skal du deltage på et af vores SMART hold.

Læs mere

Hvem kan deltage i undervisningen?

Vores SMART hold er for alle, der gerne ønsker at få en stærkere krop og træne hjernen. 

Hvor kan jeg tilmelde mig SMART training på Sydsjælland?

FOF Sydøst tilbyder hold i Haslev og Fakse Ladeplads. Du kan se de aktuelle tidspunkter under de enkelte hold. Her kan du også læse mere om undervisningen, samt tilmelde dig.

Hvis du har brug for yderligere information, så kan du kontakte FOF Sydøst på tlf: 30745671