Krop | bevægelse

Bevægelse i vand

Træning i vand – kom i form på en skånsom måde

FOF Sydøst tilbyder træning i vand, der er en anderledes og mere skånsom motionsform. At dyrke motion i vand er skånsomt for dine led, uden at det går ud over træning af musklerne.

Vandgymnastik og varmtvandstræning for alle – både babysvømning, almindelig og hensyntagende vandgymnastik

At dyrke motion i vand er på en gang skånsomt og krævende. Du udnytter vandets bærende effekt, og vandet beskytter dine led. Du vil få arbejdet med puls og kondition, mens du får trænet musklerne på en skånsom måde. FOF Sydøst tilbyder flere former for træning i vand:

  • Vandgymnastik fitness
  • Aqua Fit med tempo og musik
  • babysvømning
Hvis ud har brug for mere hensyntagende motion på mindre hold, tilbyder vi også skånsom vandgymnastik og varmtvandstræning. Dette tilbud er til alle der ønsker at dyrke motion, men har særlige behov som kræver mere individuel tilpasning. Vi tilbyder følgende former for motion i vand:
  • Skånsom vandgymnastik for overvægtige
  • Skånsom vandgymnastik brystopererede
  • Varmtvandstræning for dig der lider af gigt eller andre lidelser

Vi tager højde for dine behov, og vil derfor tilpasse træningen derefter. På nogle af vores skånsomme motionshold vil der være en fælles opvarmning, for derefter at gå over til individuel træning. Du får mulighed for at møde andre i samme situation, og dermed få afklaret spørgsmål eller føle dig mere tilpas mens du dyrker motion.

Læs mere

Hvor kan jeg gå til vandgymnastik og varmtvandstræning?

Du kan gå til et af FOF Sydøsts kurser i vandgymnastik i Haslev, Vordingborg og Rødby. Du kan gå til varmtvandstræning i Vordingborg. De aktuelle hold kan du se på hjemmesiden, hvor du også kan tilmelde dig under hvert enkelt.

Hvis du har spørgsmål, så kan du altid læse om de aktuelle hold, eller kontakte os.