Krop | bevægelse

Pilates

Dyrk Pilates på aftenskole 

Pilates er en velegnet træningsform til alle uanset alder og baggrund. Det kræver ingen forudsætninger at begynde. Det  moderne livs hurtige tempo betyder at den fysiske og mentale stress vi møder, udgør en trussel mod helbred såvel som trivsel. Hvis vi ikke tager os ordentligt af kroppen, er det umuligt at have det godt. Størstedelen, om ikke al, vores stress og træthed skyldes dårlig holdning, ubalance i kroppen og at vi ikke trækker vejret ordentligt. Ved at lære at styrke og kontrollere vores muskler er vi bedre rustet.

Skånsom pilates og åndedrætsøvelser

I FOF Sydøst tilbyder vi pilates for begyndere og øvede. Øvelserne koncentrerer sig om træning af de dybest liggende muskler i lænd, mave, hofter og ryg. Målet er at du får en stærk kerne. Øvelserne foregår langsomt og kontrolleret, i takt med vejrtrækningen. De bliver lavet stående og siddende, med kroppen som eneste belastning. Et fokus på åndedrættet øger kropsbevidstheden, styrken og smidigheden. Ved at finde ro og indre balance, kan du mindske dit stressniveau og komme af med spændinger i kroppen.

For dig der har udfordringer eller lidelser der kræver mere individuelle instruktioner, tilbyder vi skånsom pilates. Da pilates arbejder med kroppens forskellige muskler, er det i en skånsom form også en god måde at få en stærkere krop på. Vi vil tage udgangspunkt i dine udfordringer og tilpasser træningen efter dine behov.

Læs mere

Hvor kan jeg gå til Pilates?

I FOF Sydøst tilbyder vi kurser i pilates i Præstø og Rønnede. Du kan se de aktuelle hold nedenfor, hvor du kan læse mere om tid og sted, samt tilmelde dig.