Musik | sang

Guitar

Guitarundervisning i aftenskolen

FOF Sydøst tilbyder guitarundervisning for alle der gerne vil lære at spille guitar, eller gerne vil genoptage deres guitarspil. Vi tilbyder undervisning til dig, uanset dit niveau. Er du interesseret? Så tilmeld dig et hold nedenfor.

Lær at spille guitar – for øvede

Der kan være mange grunde til at du vil spille guitar. Det kan være du altid har drømt om at spille, eller det kan være du tidligere har spillet og gerne vil genoptage det. Uanset din baggrund, tilbyder vi guitarundervisning for let øvede og øvede.

Der vil være mulighed for at lære at spille solo. For øvede vil vi fokusere på at du kender til det grundlæggende, men gerne vil blive bedre. Her vil vi fokusere mere på anslag, fingerspil og f.eks. brug af capo. Det er mere avancerede teknikker hvor du skal kende dine akkorder. Du vil samtidig lære at spille / synge sange af forskellig sværhedsgrad.

Læs mere

Hvordan foregår undervisningen i guitar?

Der er tale om individuel undervisning. Forud for opstart på guitarundervisningen, skal du aftale dag og tid med underviseren. På den måde sikrer vi at det bliver tilpasset dine behov bedst muligt.

Hvor foregår jeres undevisning i guitarspil?

Hos FOF Sydøst kan du få undervisning i guitar på Lolland-Falster. Vi tilbyder guitarundervisning i Nykøbing Falster. De aktuelle placeringer vil du kunne se under de enkelte hold.

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere under de enkelte hold, hvor du også har mulighed for at tilmelde dig. Hvis du har spørgsmål, så kan du kontakte underviseren, eller FOF Sydøst på tlf: 30745671