Musik | sang

Klaver

Lær at spille klaver på aftenskole uanset dit niveau

For dig, der gerne vil lære at spille klaver, tilbyder vi klaverundervisning for let øvede og øvede. Du kan se mere under det enkelte hold.

Individuel klaverundervisning – vi tager udgangspunkt i dit behov

Vores klaverundervisning er individuelt tilrettet, så den dækker dine behov bedst muligt. Her vil vi kunne fokusere på nodelære, fingersætning, skalaer samt spille enkle sange. Da du har spillet klaver tidligere, og gerne vil genoptage det, tager vi udgangspunkt i dine behov. Her kan du lære mere avancerede teknikker, sange og have mulighed for at arbejde med improvisation. Ved at tilrettelægge undervisningen i klaver individuelt, får du det optimale ud af den.

Læs mere

Hvordan foregår klaverundervisningen?

Da der er tale om individuel undervisning, tager den udgangspunkt i dine behov.Vi tilbyder klaverundervisning for begyndere og øvede.

Hvor foregår jeres undervisning i klaver?

Du kan gå til klaverundervisning i Nykøbing Falster. De aktuelle placeringer kan du se nedenfor. Under de enkelte hold kan du læse mere om undervisningen samt tilmelde dig.

Hvis du har spørgsmål om dit niveau eller andet i forbindelse med klaverundervisningen, så kan du altid kontakte FOF Sydøst på tlf. 30745671.