Musik | sang

Sang

Bliv bedre til at synge på aftenskole

Hvis du gerne vil lære at synge, eller gerne blive bedre til det, tilbyder FOF Sydøst sangundervisning for alle. Lær sangteknik og få det optimale ud af din stemme. Er du interesseret? Så se mere nedenfor eller gå direkte til holdet.

Lær korrekt sangteknik – få mest ud af din stemme

Der kan være mange grunde til at lære at synge. Det kan være fordi du altid har ønsket at synge, fordi du synger i et band / orkester og ønsker mere træning eller det kan være fordi du tidligere har sunget og gerne vil genoptage det. Uanset din baggrund, så tilbyder FOF Sydøst sangundervisning til dig. Vi tager udgangspunkt i din personlige stemme og udtryk. For dig der ikke har sunget før, vil vi fokusere på at du lærer den korrekte sangteknik. Det betyder træning af muskler, korrekt kropsholdning og vejrtrækning. Ved at lære, og mestre, en korrekt sangteknik, får du mere klang og styrke i din stemme. Du vil opdage hvordan din stemme lyder, og hvilken måde du synger bedst på. Før øvede vil vi fokusere på det du har sværest ved, og træne så du får mest ud af stemmen.

Læs mere

Hvordan foregår sangundervisningen?

Der er tale om individuel sangundervisning, hvor du medbringer de sange du gerne vil lære at synge. Herefter vil vi fokusere på at synge dem, og arbejde med sangteknikken, din klang eller dit udtryk. Undervisningen vil vare 30 min.

Hvor kan jeg gå til undervisning i sang?

FOF Sydøst tilbyder sangundervisning i  Stege og Vordingborg. Den aktuelle placering kan du se under selve holdet. Tidspunktet for undervisningen aftaler du med underviseren.

Du kan læse mere under selve holdet, hvor du også kan tilmelde dig. Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte FOF Sydøst på tlf: 30745671.