Sprogkurser

 Sprogundervisning i Sydsjælland og Lolland Falster hos FOF Sydøst

Vil du lære et nyt sprog, genopfriske eller finpudse dine sprogkundskaber, tilbyder vi engelsk, fransk og spansk for begyndere, let øvede og øvede. Læs mere om de forskellige sprogkurser herunder.  

Få sprogundervisning på aftenskole

Uanset om du skal ud og rejse eller har fået arbejde i udlandet, kan der være en fordel i at få sprogundervisning på aftenskole. FOF Sydøst tilbyder en lang række forskellige sprogkurser, hvor du kan få styrket dine sprogkundskaber. Du kan læse mere om vores forskellige hold nedenfor, eller tilmelde dig via menuen til venstre.

Sprogundervisning med kyndige undervisere

Hver sæson tilbyder vi forskellige sprogkurser, i et af de store sprog. Du kan derfor komme til sprogundervisning i engelsk, fransk eller spansk. De aktuelle hold vil du kunne se her på hjemmesiden. Vi tilbyder sprogundervisning for begyndere og øvede, for at dække de forskellige behov der kan være. På vores sproghold for begyndere vil du få lært sproget fra bunden, mens du på hold for mere øvede vil kunne få genopfrisket dit tidligere lærte. Du kan se hvilke aktuelle sprogkurser vi har på programmet, og tilmelde dig. Vi har sprogundervisning i  Nykøbing Falster og Vordingborg.

Er du i tvivl om dit niveau for sprogkurset? så kontakt FOF Sydøst. Vi vil kunne hjælpe med at finde netop det niveau der passer til dig.

Materiale til sprogundervisning

Der vil arbejdes med forskellige materialer på holdene. Det vil både være ud fra lærebogsystemer og andet undervisningsmateriale aftalt med underviseren. Du vil høre mere om hvilke materialer der undervises ud fra på de enkelte hold. Hvis du har spørgsmål, så kan du altid kontakte den enkelte underviser, eller kontakte FOF Sydøst på tlf. 30745671.


Sprog

Engelsk

Sprog

Fransk

Sprog

Spansk

Sprog

Sprogniveau