FOF Business

Leading by Heart

FOF har indgået samarbejde med Luna Elvstrøm, som arbejder med øge den spirituelle bevidsthed også i ledelse. 

 

Kontakt FOF for en snak om dine/jeres ønsker og behov. Ring på 76258988 eller send en mail på soj@fof.dk 

 

Kære Virksomhed

Med Heart Spirit har jeg i mange år hjulpet til øge den spirituelle bevidsthed hos private kunder bl.a. gennem sessions, meditationsaftener, og at afholde festival.

Det skal for alvor føles som en leg. Dette er min leveregel nummer 1.

Livet og alle livets beslutninger, overvejelser og forandringer kan mødes med en tro på sin egen intuition ved at mærke efter i kroppen, opnå bevidsthed og dermed tage ansvar. Ved at lære at lytte til sin krop er min overbevisning, at vi i meget højere grad netop kan tolke, forstå og bruge vores intuition. 

Jeg hedder Luna Elvstrøm og har arbejdet som spirituel vejleder de sidste 18 år. Jeg bor i Vejle og har virksomheden Heart Spirit. Jeg guider og hjælper folk med at finde ind til deres egen drivkraft og dermed tage valg, der får deres liv til at give mening. Jeg har derudover arbejdet som skuespiller, yoga-, danse- og dramalærer samt arbejdet med helsekost og studeret afspændingspædagogik og mindfullness. Alle mine uddannelser og den viden fra disse områder bruger jeg i mine sessions.

Det er så vidunderligt at hjælpe andre på det personlige plan, men jeg arbejder også med en teori om, at vi sammen kan ændre verden og bringe mere lys til alle. Derfor er mit fokuspunkt og helt store motivation nu erhvervslivet. Vi bruger rigtigt mange af vores timer på vores arbejde og det er så vigtigt for vores trivsel, glæde og forhold til hinanden, at vi lærer at udnytte vores inderste poten-tiale og at vi lærer at forstå og acceptere hinanden. 

Jeg har altid været god til at være modig og ærlig og jeg kan på min kreative måde også støtte dig eller provokere dig til at blive netop det.

På genhør

Luna Elvstrøm

 

Business Vision

Personlig Session 2-3 t.

Til dig, der ønsker at blive en bedre leder og se din virksomhed og din rolle som leder på en ny måde. Eller til dig, som har en konkret udfordring i virksomheden. Gennem Business Vision tages der udgangspunkt i dig, hvor vi ser nærmere på, hvordan du kan blive bedre til at gå forrest eller finde nye måder at løse udfordringer på. Denne øvelse giver dig overblik og mulighed for at udforske forskellige aspekter af dig som leder. Samtidigt ser du på virksomheden fra andre synsvinkler og får derfor mulighed for at se sammenhænge mellem forskellige dele af virksomheden. 

I selve sessionen bliver du trænet i at få en god kommunikation med kroppen og forbindelse indad, så du kan mærke efter og bruge din intuition. Det er ikke mig, der er ekspert i din virksomhed, men jeg lærer dig at kunne tappe ind i din viden og erfaring og du vil begynde at se kreative muligheder og løsninger. Det bliver du guidet til hele vejen igennem. I øvelsen bruges der objekter, som symboliserer dig og dele af virksomheden f.eks. teams, arbejdsrelationer, produkter eller arbejdsgange.

Hver Business Vision er unik for dig og du vil gå fra denne session med større selvindsigt og fornyet fokus. Jo mere mod du har til at gå i detaljer, jo mere målrettet bliver dine resultater. Gør op med dine udfordringer, hav fokus på det, der gør dig stærkere i dit arbejde og find ind til din sande ledelsesstil. 

  

Business Manifestation 

Kursus 4 x 3 t. 

Sjovt, udfordrende og lærerigt kursus, hvor det handler om at gøre jeres tanker og ideer til virkelighed. I løbet af de 4 kursus sessions, bliver I guidet igennem en proces, hvor vi arbejder med først og fremmest visualisering, men også med oplevelsen af allerede at have nået sine mål. Det er derfor vigtigt, at I allerede på forhånd er bevidste om, hvor I vil hen, da kurset netop handler om at realisere noget helt konkret.

Alle deltagere kommer med et personligt projekt/mål som er relateret til virksomheden. Det kan f.eks. være ressourcefordeling, nye ansvarsområder eller specifikke opgaver/drømme.

Vi arbejder visuelt med jeres mål og derfor er det vigtigt, at I medbringer en form for visuel præsentation af jeres idé, det kan være enten konkret eller abstrakt repræsenteret via et foto, en planche, en tegning, et visionboard eller lign.

På dette kursus er det vigtigt, at du er klar til at være ærlig og have lyst til at dele tanker og følelser. Det er vigtigt, at du tør at tænke stort og også gerne ambitiøst. 

Gennem Business Manifestation vil du kunne se resultatet lige nu og her i forhold til personlig vækst og mål. Og på længere sigt, efter kurset er afsluttet, vil I have øget bevidsthed om, hvad der er muligt at manifestere samt have nye redskaber for retning og målsætninger for både medarbejdere og virksomhed. 

 

Samarbejdsoptimering

Workshop 3t, 2 deltagere. 

Denne workshop er for jer, som ønsker at få større indsigt i og forståelse af din samarbejdspartner/medarbejder og hvordan han/hun ser verdenen. I vil på denne workshop skabe en dybere respekt for hinandens forskelligheder og handlemønstre.

Denne workshop er en investering i jeres samarbejde og trivsel på jeres arbejdsplads og det vil i sidste ende betyde større effektivitet i jeres opgaver samt gøre hverdagen nemmere.

Samarbejdsoptimering kan være imellem ledere, mellem leder og medarbejder, i et team eller en helt fjerde konstellation. I kommer til at have fokus på jeres relationer og hvordan I kommer videre sammen på bedst mulig vis. I behøver ikke at have udfordringer, eller samarbejdsvanskeligheder, det kan være I blot er nysgerrige og har lysten til at gøre bedre.

I løbet af workshoppens 3 timer sættes der fokus på, at optimere og forbedre jeres forhold til hinanden via ærlighed og især gennem øvelsen “ systemisk opstilling” med stofstykker. Det lyder måske anderledes, men i sin natur handler det om, at man observerer den andens måde at opleve relationer på eller hvilke opgaver og arbejdsgange, der falder personen let eller svær.

Er du klar til, at være ærlig og klar til at dele, klar til at tage imod? 

I går fra kurset med øget samarbejdsstyrke og nye værktøjer til at opnå større forståelse for hvordan andre fungerer, deres værdier, logik og handlinger.


Lær at bruge din intuition i dit arbejde

Workshop: 3t, 8-10 pers. 

Ofte bliver intuition forbundet med noget meget uhåndgribeligt, men i virkeligheden er den et fantastisk værktøj du også kan bruge i dit arbejde. Mange af os bliver fanget i hverdagens trummerum, hvor effekten kan være, at vi ikke formår, at være vores mest produktive jeg eller, at vi bliver fanget i et negativt flow. Kom ud over et fyldt mindspace og få hjælp til at lytte til din intuition.

Dette er et legende og medrivende kursus, hvor du lærer, hvad din intuition er og finder ind til, hvad du allerede ved. Din intuition, det som du ikke har læst dig til i en bog, men som du bare inderst inde ved, det skal frem. Når vi kan tage vores erfaring samt vores intuition med i vores overvejelser, med i de beslutninger, vi tager og med helt hen i de handlinger, der skal tages, så er vi ligesom foran. Så er vi altid foran alle andre.

I denne workshops vil indholdet bestå af lidt teori, men mest praktiske øvelser. Vi tager udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer og hvordan de måske før har brugt deres intuition på arbejdet. Der vil være en del øvelser, I får konkrete handlinger, som I kan gøre for at komme jeres intuition nærmere og I får svar på, hvordan det integreres i jeres hverdag.

Kurset kræver ingen tidligere arbejde med intuition, men du skal være åben for at bruge kroppen og åben for at dele din oplevelse på workshoppen.

 

Kontakt FOF for en snak om dine/jeres ønsker og behov. Ring på 76258988 eller send en mail på soj@fof.dk