Kirkekoncert - Die Herren

Die Herren - kirkekoncert - GRUNDET CORONA TILBYDES EKSTRA KONCERT (60 MIN)

Die Herren - kirkekoncert

Danmarks bedste U2 kopiband, Die Herren, fyrer op under den ultimative kirkekoncert i Klosterkirken. Koncerten afholdes i glædens, fordybelsens og kærlighedens tegn med udgangspunkt i U2´s legendariske sange, som bandet Die Herren på smukkeste vis fremfører med lige dele power og indlevelse.

Det irske rockband, U2´s musik har i snart 4 årtier betaget hele verden. Hvad de færreste ved er, at    U2´s tekster og indhold altid har været stærkt påvirket og af tro og biblens ord. Det er ingen hemmelighed, at deres tekster generelt er funderet i troen på Gud og mange af sangene har direkte referencer til biblens ord.

Det danske orkester, Die Herren, har siden 1991 turneret med U2´s musik og spillet over 2000 koncerter. Siden 2005 har Die Herren deltaget i flere kirkekoncerter og U2-Gudstjenester i Danmark. Koncerterne i kirker er i “Glædens og Fordybelsens” tegn. Ved disse koncerter skal der være plads til at komme rundt i forskellige sindsteminger og følelser.

Det er selvfølgelig en rockkoncert, og til tider står man op, klapper og synger. Til tider sidder man ned med tid til eftertænksomhed. Derfor er sangvalget ved kirkekoncerterne også anderledes end ved de traditionelle koncerter uden for kirkerne. 

God fornøjelse.

Kirkekoncerten udbydes i samarbejde med Kloster Kirken og støttet af Horsens Kommune.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
200721
tor 08-10-20 21:00
Horsens
Die Herren
1 gange
Kr. 175
200720
tor 08-10-20 18:30
Horsens
Die Herren
1 gange
Kr. 225