Skraldespand

Vejen ind 1 - meditation for begyndere

Vejen ind 1 - meditation for begyndere 

Vi vil sammen skabe en hjertelig atmosfære omkring det at lære de grundlæggende trin henimod en begyndende meditativ praksis. Vi vil hver gang have en rimelig fast rytme med meditationer,  koncentrationsøvelser, energicirkulationer, øvelser med fokus på hjertets kvaliteter, krop og bevægelse, samtaler om det at meditere og om livets eksistens som det udspiller sig for den enkelte og endelig videregivelse til sidst.

Vi vil arbejde med en grundmodel som kaldes emaptistjernen eller pentagram, som gennem 5 naturlige medfødte kompetencer stille og roligt strukturerer en meditationspraksis. Grundmetoden er mindfulnes, altså at være opmærksom på sit sind. På den måde vil du få nogle redskaber til at bygge en meditation op, og redskaber til at håndtere det der melder sig af udfordringer.

Ideen er at kurset kan inspirere til at få en mere meditativ dagligdag med et lidt mere åbent hjerte. Måske endda med en fast meditation indlagt.

Forudsætning: At du er interesseret, og at du er indstillet på, at kurset vil åbne dit hjerte.

OBS!! Intensivt meditations kurser: Underviser Troels Dilling-Hansen udbyder et en-dags retreat i Horsens den lørdag 28. Oktober 2017 hold nr. 175455 , og et 2-dages i Vejle, lørdag-søndag 25.-26. November 2017 hold nr. 179456. Du kan læse mere om kurserne ved at trykke på holdnummeret, hvor du også kan se priser og forudsætninger for deltagelse.