Foredrag og debat

Anja Robanke og Bumle

Anja kører rundt i Europa i sin autocamper Bumle - et rullende hjem og kontor

Anja Robanke, der er freelance grafiker og fotograf kommer og fortæller om, hvordan hendes minimalistiske liv startede, hvad der inspirerede hende til at tage skridtet helt ud, opsige hus og bil, sælge alt og kun lige have de ting med sig, som var nødvendige og betyder noget for hende.  

“Island var helt sikker med til at forme mig til, hvor jeg er i dag. Jeg kunne se, hvad der var muligt med ‘work and travel’ - så da muligheden var der, så greb jeg den”  

  • Hvordan planlægger man sådan et nyt liv?
  • Kan man virkelig få et liv til at hænge sammen på 11 kvadratmeter?
  • Hvad er hendes drive til at leve sådan?
  • Hvordan kan en arbejdsdag være?
  • Hvilke lande har Anja rejst i?
  • Har Anja stadig drømme?  

Mange af disse spørgsmål får hun tit stillet og nu har du mulighed for at få en masse viden om Anja og Bumle, hendes arbejde og hendes oplevelser. 

“Jeg elsker at fortælle og inspirere. Og som jeg tit siger, så behøver folk ikke leve mit liv, men få det bedste ud af deres og følge nogle af de drømme de har."   

Anja vil tage dig med på et billedrigt foredrag, for hendes store passion er foto.  

“Min store hobby har de sidste 4 år været foto. Jeg rejser ud med formålet at få nogle billeder med hjem, men klart også få at få naturen under huden og frisk luft i lungerne”

Kom med Anja og Bumle på tur, når Anja åbent og ærligt fortæller om hendes liv på landevejen.

Om Anja Robanke:

Jeg en fynsk kvinde på 40 år. Jeg er udlært grafiker, og fotografiet er kommet til de seneste år. Jeg sprang sommer 2019 ud som selvstændig efter både at have arbejdet på reklamebureau og som in-house grafiker i mange år. Jeg begyndte at interessere mig mere seriøst for fotografiet i 2016, og siden har det taget fart. Jeg keder mig ALDRIG, for jeg synes altid, der er noget at lave. Og jeg har en masse dejlige hobbyer, der holder mig beskæftiget.

Som mennesker er jeg meget smilende, eventyrlysten, både udadvendt og indadvendt i en godt mix, omsorgsfuld, ansvarsbevidst, kvalitetsbevidst og har et positivt livssyn. Jeg ønsker egentlig bare at leve livet, mens jeg har det. Og for mig er det ved at opleve en masse, der gør mig glad og udvikler mig.

Du kan læse mere her: https://anja.robanke.dk/

Holdnummer: 209700
Periode: 29-10-20 til 29-10-20
Tidspunkt: 19:00
1 gange
Underviser: Anja Robanke
Sted: Bygningen
Pris: kr. 100
Der fremsendes ikke billetter til dette foredrag. Ved indgangen bliver du/I krydset af på en deltagerliste, hvor din/jeres tilmelding og betaling fremgår.