Krop og bevægelse

Workshops

Her kan du se alle vores workshops med træning og bevægelse. Er du nysgerrig på en aktivitet og vil prøve det af, så har du her muligheden for at deltage bare en enkelt gang. Vi opdaterer løbende hjemmesiden med mange forskellige workshops og events.

Workshops

Event: Bevægelse og balance - i krop, sind og sjæl.

Kom med til dette skønne event, hvor fokus er på at give dig, din krop, sind og sjæl en dag fyldt med selvomsorg og selvkærlighed. For dig, der ved, hvor væsentlig det er at blive bevæget fysisk, såvel som mentalt. Vi giver os selv mulighed for at blive afbalanceret og skabe flow, så vores energi og overskud igen kan få lov at flyde frit i kroppen.
Workshops

Workshop: Yin Yoga

I Yin yoga er der ingen muskulære udfordringer. Tværtimod handler det om at give musklerne og hele kroppen et åndehul og en mulighed for at give slip på spændinger og stress. Kom og vær med og efterlad den mest fantastiske følelse af ro og afspænding i din krop. Alle kan deltage, da stillingerne kan tilpasses alle uanset niveau.
Workshops

Workshop: Fordybelsesdag med yoga og mindfulness

Hverdagen tillader almindeligvis ikke meget fordybelse og afspænding. Derfor har vi lavet denne fordybelses-dag, som netop tillader mere tid, mere fordybelse, mere afspænding – mere genopladning. Vores tre primære praksis-former er: 1) Yoga 2) mindfulness/meditation 3) liggende afspændings-øvelser. Fordybelses-dagen er lavet sådan, at alle kan være med
Workshops

DancePower Efterårsferie

Kom og vær med til dette event, hvor vi danser og træner hele kroppen til noget lækkert musik.
Workshops

Restorativ yoga/Yoga i hvile

Lad kroppen blive stille og oplev en wellness-rejse på luksusklasse, hvor du kommer helt ned i gear.