Krop og bevægelse

Aerial Yoga - løbende optag

Oplev Aerial yoga med FOF Horsens, Hedensted og Vejle

Aerial yoga

Oplev følelsen af vægtløshed, dybe stræk og større kropsbevidsthed når du laver yoga assisteret af et stort, blødt yogaklæde ophængt i loftet som en hængekøje.

Unnata® Aerial Yoga er først og fremmest yoga, hvor yogaklædet understøtter en nysgerrig, legende og fordybende tilgang til de kendte øvelser. Fokus er på åndedræt, større kropsbevidsthed og nærvær.
Unnata betyder "opløftet", og undervisningen foregår i et roligt flow mellem kendte øvelser på gulvet og øvelser i yogaklædet. Din kernemuskulatur styrkes. Kroppens led og hele rygsøjlen får øget plads. Mens omvendte stillinger og vægtløshed hjælper dig med at give slip på spændinger.

På holdet arbejder vi med blide og lettilgængelige øvelser, der både giver styrke og fleksibilitet til krop og sind. Du vil opleve et skønt flow, når vi gør brug af klædets bevægelighed, og samtidigt er der fokus på at skabe jordforbindelse, ro og kropsbevidsthed.
Afsluttende afspænding liggende i yogaklædet, hvor oplevelsen af at være både vægtløs og trygt omsluttet giver en skøn beroligende effekt.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
205076
tor 03-09-20 17:45
Horsens
Anne Evermann
6 gange
Kr. 590