Krop og bevægelse

Yin Yoga

Yin Yoga

Yin yoga er populært hos mange, fordi Yin Yogaens stille univers er et velkomment supplement i en ofte travl hverdag.

Yin yoga består af blide dybe stræk , der holdes imellem 3-8 minutter.  Yin Yoga kan kaldes passiv i den forstand at musklerne ikke er aktive. Fokus er på smidiggørelse af led og ledbånd, nervevæv og bindevæv. Disse strukturer reagerer langsommere end musklerne og har behov for mere tid for at give længde. Du vil have ro til at komme mere i dybden både fysisk og mentalt med hjælp fra åndedræt og mindfull guiding. Øvelses sekvenserne kan tilrettelægges så vi stimulere kroppens energibaner – som vi bl.a. kender dem fra akupunktur og Tai Chi.

Når du finder dig tilrette i en Yin stilling og  nænsomt, med fuld opmærksomhed giver kroppen lov til at give slip, vil dit nervesystem taknemmeligt tage imod, og du vil opleve at stress og spændinger siver væk.

Yin Yoga modvirker effektivt den nedsatte bevægelighed og smidighed som vi oplever med alderen. Yin yoga kan hjælpe til at frigive spændinger, som vi ellers ikke kommer kontakt med ved de mere fysisk udfordrende yogatyper. Alle kan deltage i yin yoga – det er et frirum hvor du ikke skal præstere

Yin yoga er bedst på en kold krop.  Alle kan deltage.

 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
205031
ons 09-09-20 17:45
Horsens
Bodil Roulund
10 gange
Kr. 890