Foredrag og debat

Aktuelle foredrag for enhver smag

Som altid kan du komme til mange interessante foredrag i FOF Syd- og Vestsjælland. Vi har mange spændende emner på programmet, og hver sæson bestræber vi os på at finde aktuelle foredragsholdere. I vores foredragsrækker har vi emner om alt fra kultur, kunst og historie til klima, samfund og sundhed.

Bemærk venligst, at tilmelding til foredrag er bindende, og billetter kan derfor ikke refunderes.

Læs mere

Vi har mange populære og aktuelle foredrag

I efteråret 2020 kan du komme til foredrag i Næstved med professor i psykologi Svend Brinkmann, der med sit tankevækkende foredrag tager fat på store spørgsmål om eksistens og det at være menneske. Svend Brinkmann kommer også ind på, hvordan vi som mennesker bliver påvirket af at leve i en højhastighedskultur, og han diskuterer, hvordan det menneskelige er under pres i nutidens samfund. 

Du kan også opleve en spændende aften i selskab med Kurt Kragh og Mette Grith Stage, som giver indblik i arbejdet med efterforskning og som forsvarsadvokat, og de tager os helt tæt på kendte og spændende forbrydelser i nyere tid.

Er du mere interesseret i psyke og sundhed, kan du glæde dig til foredrag i Slagelse og Næstved med psykolog Pia Callesen, som i sit tankevækkende foredrag introducerer os for metakognitiv terapi. I foredraget får du redskaber til at styre bekymringer, stress og svære tanker, så du kan opleve øget overskud, energi og livsglæde i hverdagen. Der er mange forskellige foredrag, og der er også et til netop dig. Hvis du er interesseret i at læse mere om de forskellige foredrag, vi har på programmet, kan du læse mere nedenfor og tilmelde dig.

Vores foredrag bliver afholdt i Slagelse, Korsør, Skælskør, Sorø, Ringsted og Næstved.

Foredrag med Pia Callesen i FOF Syd- og Vestsjælland
Foredrag og debat

Foredrag

Foredrag med Jan Grarup på Seniorakademiet i FOF Slagelse
Foredrag og debat

Seniorakademiet i Slagelse

Spændende foredragsrækker i FOF Syd- og Vestsjælland
Foredrag og debat

Foredragsrækker

Spændende studiekredse om kunst, historie og kultur i FOF Sydvest
Foredrag og debat

Studiekredse