Foredrag og debat

Aktuelle foredrag for enhver smag

Som altid kan du komme til mange interessante foredrag i FOF Syd- og Vestsjælland. Vi har mange spændende emner på programmet, og hver sæson bestræber vi os på at finde aktuelle foredragsholdere. I vores foredragsrækker har vi emner om alt fra kultur, kunst og historie til klima, samfund og sundhed.

Bemærk venligst, at tilmelding til foredrag er bindende, og billetter kan derfor ikke refunderes.

Læs mere

Vi har mange populære og aktuelle foredrag

I denne sæson kan du komme til foredrag med professor i psykologi Svend Brinkmann, der med sit tankevækkende foredrag tager fat på store spørgsmål om eksistens og det at være menneske. Svend Brinkmann kommer også ind på, hvordan vi som mennesker bliver påvirket af at leve i en højhastighedskultur, og han diskuterer, hvordan det menneskelige er under pres i nutidens samfund. 

Du kan også opleve en spændende aften i selskab med Jakob Buch-Jepsen, som i sit foredrag taler om nogle af de mest spektakulære forbrydelser, han er stødt på som anklager, og han giver indblik i de tanker og strategier, der ligger bag drabssager.

Er du mere interesseret i klimaforandringer, kan du glæde dig til foredrag med Connie Hedegaard, som taler om klima fra et politisk perspektiv. Den forhenværende minister og EU-kommissær fortæller i en personlig beretning om arbejdet på en handleplan for at løse klimaudfordringerne. Der er mange forskellige foredrag, og der er også et til netop dig. Hvis du er interesseret i at læse mere om de forskellige foredrag, vi har på programmet, kan du læse mere nedenfor og tilmelde dig.

Vores foredrag bliver afholdt i Slagelse, Korsør, Skælskør, Sorø, Ringsted og Næstved.

Foredrag med Lykke Friis i FOF Næstved
Foredrag og debat

Foredrag

Foredrag med Niels Marup på Seniorakademiet i FOF Slagelse
Foredrag og debat

Seniorakademiet i Slagelse

Spændende foredragsrækker i FOF Syd- og Vestsjælland
Foredrag og debat

Foredragsrækker

Kunsthøjskole i Sorø om tysk kunst
Foredrag og debat

Studiekredse