Foredrag og debat

Aktuelle foredrag for enhver smag

Som altid kan du komme til mange interessante foredrag i FOF Syd- og Vestsjælland. Vi har mange spændende emner på programmet, og hver sæson bestræber vi os på at finde aktuelle foredragsholdere. I vores foredragsrækker har vi emner om alt fra kultur, kunst og historie til klima, samfund og sundhed.

Bemærk venligst, at tilmelding til foredrag er bindende, og billetter kan derfor ikke refunderes.

Læs mere

Vi har mange populære og aktuelle foredrag

I foråret 2021 kan du f.eks. opleve sundhedsguru og motivator Chris MacDonald i Slagelse, som i et humoristisk og inspirerende foredrag går i dybden med videnskaben bag motivation, god energi og trivsel for det moderne menneske. Du kan også tilbringe nogle spændende aftener med krimiforedrag, når Jakob Buch-Jepsen og Jens Møller holder foredrag i Slagelse og giver et unikt indblik i ubådssagen, eller når Bent Isager-Nielsen og Anne Birgitte Stürup holder foredrag i Næstved om forbrydelse, straf og motiver i drabssager.

Er du mere interesseret i psyke og sundhed, kan du glæde dig til foredrag i Slagelse og Næstved med psykolog Pia Callesen, som i sit tankevækkende foredrag introducerer os for metakognitiv terapi. I foredraget får du redskaber til at styre bekymringer, stress og svære tanker, så du kan opleve øget overskud, energi og livsglæde i hverdagen. Der er mange forskellige foredrag, og der er også et til netop dig. Hvis du er interesseret i at læse mere om de forskellige foredrag, vi har på programmet, kan du læse mere nedenfor og tilmelde dig.

Vores foredrag bliver afholdt i Slagelse, Korsør, Skælskør, Sorø, Ringsted og Næstved.

Foredrag med Sara Omar i FOF Næstved
Foredrag og debat

Foredrag

Foredrag med Lars Hannibal i FOF Slagelse i 2021
Foredrag og debat

Seniorakademiet i Slagelse

Vær med til spændende foredragsrækker i FOF Syd- og Vestsjælland
Foredrag og debat

Foredragsrækker

Studiekreds om det intime i kunsten i Hammershøi, Anna Anche, Bonnard og Degas' billeder
Foredrag og debat

Studiekredse