Foredrag og debat

Enkeltstående foredrag

Kom til spændende og aktuelle foredrag på Vestsjælland

Hver sæson åbner FOF Syd- og Vestsjælland op for en række foredrag med aktuelle foredragsholdere. Emnerne spænder vidt mellem samfund, kultur, livsstil og meget mere. Du kan se det aktuelle program nedenfor.

Læs mere

Aktuelle og kendte foredragsholdere

I denne sæson kan vi præsentere foredrag, der gør dig klogere på verden og samfundet, men også klogere på dig selv.

Hvis du er interesseret i historie og politik, kan du komme til foredrag med udenrigskorrespondent Lykke Friis. I Slagelse fortæller Lykke Friis om revolutionsåret 1989, hvor Berlinmuren faldt og markerede afslutningen på Den Kolde Krig, og hun trækker tråde helt frem til i dag. Du kan også høre Lykke Friis i Næstved, hvor hun giver et overblik over den internationale politiske situation i dag fra Trump til Brexit. 

Er du mere til foredrag med humor som omdrejningspunkt, kan du høre Karen-Marie Lillelund holde relevante og humoristiske foredrag om livsglæde, kommunikation og samfund i både Slagelse og Næstved. 

Du kan også møde psykolog Pia Callesen, som i sit tankevækkende foredrag om stress, depression og andre bekymringer giver redskaber til at få styr på tankerne og opnå mere energi og livsglæde.

Ud over dette præsenterer vi aktuelle foredrag med Svend Brinkmann, Jakob Buch-Jepsen og Connie Hedegaard. Der er mange foredrag at vælge imellem, og du kan se hele programmet nedenfor. Du kan tilmelde dig med det samme, da der kan være rift om billetterne.

Hvor finder jeg FOFs foredrag på Vestsjælland?

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder foredrag i Slagelse og Næstved. Du kan se de aktuelle tidspunkter nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om vores foredrag, så klik dig videre i menuen til venstre eller se nedenfor. Her kan du læse om hvert foredrag og foredragsholderen.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.