Foredrag og debat

Enkeltstående foredrag

Kom til spændende og aktuelle foredrag på Vestsjælland

Hver sæson åbner FOF Syd- og Vestsjælland op for en række foredrag med aktuelle foredragsholdere. Emnerne spænder vidt mellem samfund, kultur, livsstil og meget mere. Du kan se det aktuelle program nedenfor.

Læs mere

Aktuelle og kendte foredragsholdere

I denne sæson kan vi præsentere foredrag, der gør dig klogere på verden og samfundet, men også klogere på dig selv.

Hvis du er interesseret i krimiforedrag, kan du opleve drabschef Bent Isager-Nielsen og anklager Anne Birgitte Stürup i Næstved, hvor de tager os helt tæt på forbrydelse og straf i nogle af deres største sager. Du kan også høre foredraget "Fra anholdelse til dom" med drabschef Jens Møller Jensen og anklager Jakob Buch-Jepsen, når de giver et indblik i den grusomme ubådssag – fra den omfattende efterforskning, over det løbende samarbejde, til den afsluttende retssag. 

Er du mere til foredrag om humor, fest og farver, kan du komme til foredrag med Gitte Hornshøj i Slagelse, hvor hun fortæller om god opførsel, samvær og livskvalitet. Eller du kan høre foredrag med biavler Niels Hvenegaard, som bier og insekter i haven og deres betydning for biodiversitet, fødevareproduktion og meget mere. 

Du kan også høre to tankevækkende og livsbekræftende foredrag med to meget forskellige skæbner, som fik vendt deres liv på hovedet efter deres ulykker. Til foredrag med kok og foredragsholder Jesper Vollmer i Slagelse kan du høre hans beretning om sin tid som køkkenchef hos Dronning Margrethe, og om hvordan han efter sin ulykke fik mulighed for at udleve sin livsdrøm med hustru Annette Heick ved at etablere Huset Rå på Bornholm. Blogger Trine Frederikke Roed fortæller i sit foredrag i Slagelse om et liv med kronisk psykisk sygdom efter sin ulykke i politiet og om at kæmpe sig vej tilbage til et liv med glæde og drømme.

Du kan også opleve foredrag med psykolog og klinikchef Pia Callesen om metakognitiv terapi eller foredrag med Chris MacDonald i Slagelse om motivation, energi og trivsel. Der er mange foredrag at vælge imellem, og du kan se hele programmet nedenfor. Du kan tilmelde dig med det samme, da der kan være rift om billetterne.

Hvor finder jeg FOFs foredrag på Vestsjælland?

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder foredrag i Slagelse, Ringsted, Sorø og Næstved. Du kan se de aktuelle tidspunkter nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om vores foredrag, så klik dig videre i menuen til venstre eller se nedenfor. Her kan du læse om hvert foredrag og foredragsholderen.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.