Foredrag og debat

Den globale landsby

Foredrag med Jan Grarup på Seniorakademiet i FOF Slagelse

Den globale landsby

Vejen til ’68 – livsreformen år 1900 
Østlig åndelighed. Langt hår og hjemmesyet tøj. Opgør med ægteskabet. Vegetarisme. Dyrkelse af den nøgne krop. Et liv på landet. For mange er visionerne indbegrebet af 1960’erne, men faktisk stammer de fra livsreformbevægelsen, der blomstrede allerede omkring år 1900. Hør et levende foredrag om en moderne bevægelse, der for mere end 100 år siden foregreb hippiernes ungdomskultur med flere generationer. 
Daniel Henschen, historiker
Tors. 05.11.20 kl. 10.00

Kritisk optimisme
Vi lever i en utrolig tid, hvor der hver dag sker fantastiske fremskridt inden for teknologi, videnskab og global udvikling. Men hvad betyder disse fremskridt for os – og hvorfor er de så svære at få øje på? Hør et tankevækkende og tiltrængt håbefuldt foredrag om nogle af de mest banebrydende teknologier, der er på vej i en verden, hvor vi ellers er vant til en kontinuerlig strøm af negative ”Breaking News”.
Denis Rivin, iværksætter og foredragsholder
Tors. 12.11.20 kl. 10.00

Amerika, hvor er du?
Når amerikanerne går til valg i november, er der tale om et historisk valg: Genvælger de Trump – eller sparker ham på porten? Med valget af Trump i 2016, åbenbarede en ny virkelighed sig for os alle: Nemlig at Amerika ikke længere er det land, vi troede, vi kendte. Hvad i alverden er det sket? På en underholdende, tankevækkende og seriøs facon, giver foredragsholderen overblik over verdens vigtigste nation.
David Trads, forfatter og debattør
Tors. 19.11.20 kl. 10.00

Hvor jernkorsene gror
Kom med ind bag facaden på et enestående liv som fotograf i verdens brændpunkter. Fra han som ung dækker sin første konflikt, over sit misbrug af alkohol og stoffer, diagnosticeringen med PTSD og livet som eneforælder til tre børn til en verden som prisvindende international krigsfotograf. Foredraget er en tour de force med dybt personlige historier og unikke private billeder af en af verdens bedste krigsfotografer. 
Jan Grarup, fotojournalist 
Tors. 26.11.20 kl. 10.00

Pris for alle 4 foredrag 480 kr.
Pris for et enkelt foredrag 150 kr.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted     Pris
102320
tor 05-11-20 10:00
Slagelse
          
          
Kr. 480