Gravid og familie

Før- og efterfødselskurser – kom i form med FOF Syd- og Vestsjælland

Det er vigtigt at træne kroppen hensigtsmæssigt både før og efter fødslen. Ved at deltage på et af vores kurser i fødselsforberedelse eller på efterfødselskurser, arbejder du med enten at få forberedt din krop til fødslen eller på at komme i form igen efter. Du kan læse om de enkelte kurser i rubrikkerne til venstre.

Læs mere

Motionskurser for gravide – bliv klar til fødslen

Hvis du er gravid, så er det vigtigt at holde dig sund og i form. Det kan være vanskeligt, når man når længere hen i graviditeten og behøver mere skånsomme træningsformer.

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder en række motionskurser for gravide, der sikrer, at du holder dig i form. Vi tilbyder varmtvandstræning for gravide og forskellige former for fødselsforberedelse. Kurserne er nøje tilrettelagt, så de tager hensyn til din graviditet og sikrer en god og samtidig skånsom træning. På kurserne træner du hensigtsmæssigt under kyndig instruktion – ligesom det er rart og udbytterigt at være sammen med andre i samme situation.

Efterfødselskurser – kom i form igen

For dig, der allerede har født, tilbyder vi en række efterfødselskurser for dig og dit barn. Efter fødslen har kroppen brug for skånsom genoptræning, for at du kan få overskuddet tilbage. På efterfødselskurserne vil vi arbejde med træning af bækkenbund, kondition og balance.

For børnene tilbyder vi både babygymnastik og babysvømning. Her vil I kunne tumle, lege og bevæge jer mens barnet træner rytmik, koordination og balance. Det er samtidig en god måde at få motion efter fødslen på.

Hvor finder jeg efterfødselskurser og motion for gravide nær Slagelse?

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder efterfødselskurser og motion for gravide i Slagelse, Korsør, Skælskør, Ringsted, Sorø, Høng, Gørlev, Fuglebjerg, Glumsø, Fensmark, Holmegaard og Næstved.

Tilmelding kan foretages direkte under de enkelte kurser, eller kontakt FOF for yderligere oplysninger og tilmelding.

Gravide kvinder til fødselsforberedelse i FOF Syd- og Vestsjælland
Gravid og familie

Træning før fødsel

Kvinder og børn til efterfødselstræning i Slagelse
Gravid og familie

Træning efter fødsel

Forældre og babyer til babygymnastik i Slagelse
Gravid og familie

Babygymnastik

Babysvømning i Skælskør
Gravid og familie

Babysvømning

Motion for børn hos FOF Syd- og Vestsjælland
Gravid og familie

Voksen/barn gymnastik