IT og regnskab

IT-kurser

Lær at bruge computer på et IT-kursus på aftenskole

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder IT-kurser, der hjælper dig i gang med computer og EDB helt fra bunden. Du får råd og vejledning til brugen af computere og digitale hjælpemidler i hverdagen, så du selv kan bruge det efterfølgende. 

Læs mere

EDB og computerkursus for begyndere

Vores IT-kurser foregår i et roligt tempo og tager det hele fra bunden. Du vil lære hvordan du kommer på internettet, hvordan du søger informationer, og hvordan du kommer i kontakt med det offentlige. Du vil lære hvordan man bruger Borger.dk, NemID samt andre måder at bruge EDB på. Der vil være tid til at besvare alle de spørgsmål du kan have på kurset.

Hvem kan deltage på dette IT-kursus?

Kurset er henvendt til alle der gerne vil lære at bruge computere, søge informationer og være i kontakt med det offentlige. Der er tale om et IT-kursus for begyndere på mindre hold, hvor der er tid til den enkelte deltager. 

Hvor afholdes der kurser i EDB og IT?

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder IT-kurser i Slagelse og Korsør. Du kan se tidspunkterne for kursusstart under hvert kursus. Du kan også læse mere om undervisningen nedenfor og tilmelde dig.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.