IT og regnskab

Regnskab og bogføring

Lær at føre regnskab og lave bogføring 

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder kurser i bogføring og regnskab. Kurserne gør dig klogere på bogføring og giver dig vejledning samt redskaber til at komme i gang.

Læs mere

Kursus i bogføring og regnskab – få sat pengene i system

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder et regnskabskursus for begyndere og videregående, samt et bogføringskursus for begyndere. Formålet med kurserne i regnskab og bogføring er at gøre dig i stand til at skabe et overblik over din egen økonomi. At lægge et regnskab kan være gavnligt i mange situationer, både i det daglige, men også på ferien. 

Vores bogføringskurser og regnskabskurser for begyndere tager udgangspunkt i det grundlæggende. Du lærer at forstå hvad et regnskab er, og hvordan det opstilles. Vi tager udgangspunkt i dine egne opgaver, for på den måde dannes overblik, og du lærer at forstå hvordan regnskab og bogføring fungerer. 

Hvis du er interesseret i at arbejde mere målrettet med regneark, herunder Excel, tilbyder vi også disse regnskabskurser. Her lærer du at bruge et regneark, sætte tal op og udnytte de funktioner som regnearket har. 

Hvem kan deltage på kurserne i bogføring og regnskab?

Det kræver ingen forudsætning at deltage på visse af bogføringskurserne og regnskabskurserne. Nogle af kurserne kræver dog et forudgående kendskab til enten regneark eller regnskabsføring. 

Hvor afholdes der kurser i regnskab og bogføring på Vestsjælland?

Vi afholder bogføringskurser og regnskabskurser i Næstved. De aktuelle tidspunkter kan du se under selve holdet, hvor du også kan læse mere om undervisningen. 

Yderligere oplysninger

Hvis du gerne vil tilmelde dig et af holdene, kan du gøre det nedenfor. 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.