Kreative kurser

Blomsterkurser

Lær at lave buketter på vores kurser i blomsterbinding

Hvis du er interesseret i blomster, tilbyder FOF Syd- og Vestsjælland blomsterkurser, hvor du kan lære blomsterbinding og lave forskellige blomsterdekorationer. Lav flotte buketter til hjemmet.

​Læs mere

Lav flotte blomsterdekorationer og kranse

Et blomsterkursus lærer dig teknikkerne bag blomsterbinding og blomsterdekoration. Du får en indføring i de grundlæggende teknikker og viden om hvordan man sammensætter buketter, kranse og anden form for blomsterpynt ved brug af sæsonens blomster. Du får samtidig inspiration til at lave blomsterpynt i krukker og fade således at du kan skabe din egen unikke blomsterdekoration. Sammen med andre blomsterinteresserede får du mulighed for at skabe flot pynt til hjemmet og til årets forskellige højtider.

Hvornår afholdes der kurser i blomsterdekoration, blomsterdesign og blomsterbinding?

Her på siden kan du se de aktuelle kurser i blomsterdekoration og blomsterbinding. Vi sørger for at holde siden opdateret, når der er blomsterkurser på programmet. Ved årets højtider vil vi sørge for at lave forskellige blomsterkurser. Således vil du have blomsterkurser til jul og påske, hvor vi arbejder med at lave flotte dekorationer og kranse.

Hvor kan jeg gå til blomsterbinding og blomsterdekoration?

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder pt. kurser i blomsterbinding i Slagelse.

Yderligere oplysninger

Du kan få mere information om blomsterkurserne, når de er aktuelle på siden. Tilmelding sker her på siden eller nedenfor under selve kurset.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.