Kreative kurser

Indretningskurser

Find din personlige boligstil på et indretningskursus

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder kurser i boliginteriør og indretning for dig, der mangler inspiration til at indrette hjemmet og se dine omgivelser på en ny måde.

Læs mere

Kurser i boligindretning – få gode råd og vejledning

Kursernes formål er at inspirere dig til at optimere din bolig mest muligt og få det bedste ud af pladsen, så du kan skabe en stil, der passer til dig og dine behov. Når du kender din personlige boligstil, kan du indrette og skabe den stemning, du har lyst til ved hjælp af farver, temaer, dekoration og andre små og større tiltag. Et mere harmonisk hjem skaber desuden balance og giver mere overskud i hverdagen.

Alle de tips og tricks du lærer på kurset, vil du kunne bruge i mange år fremover, hver gang du skal indrette et nyt rum eller måske en helt ny bolig. 

Hvem underviser på kurserne i bolig og indretning?

På indretningskurserne bliver du undervist af en uddannet indretningsarkitekt, som er specialiseret i at vejlede og rådgive om bolig og indretning.

Hvor afholdes der indretningskurser på Vestsjælland?

Pt. afholder vi indretningskurser i Slagelse. De aktuelle tidspunkter og placeringer kan du se under hvert hold.

Yderligere oplysninger

Hvis du gerne vil vide mere om undervisningen, kan du læse mere under hvert enkelt kursus. Tilmeldingen kan gøres nedenfor eller under det enkelte kursus. 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.