Kreative kurser

Personlig stil og makeup

Find din personlige stil og lær at lægge en rigtig makeup

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder kurser i personlig stil og makeup for dig, der gerne vil have inspiration til det rette tøjvalg eller spændende måder at lægge makeup på.

​Læs mere

Kurser i personlig stil og makeup – få gode råd og vejledning

Kursernes formål er at inspirere dig til at få det bedre med dig selv og din krop og sikre, at du fremhæver netop det, der gør dig til den du er. Du kan lære at lægge makeup, der passer til din ansigtsform og hudfarve, eller du kan få vejledning i at finde netop det tøj, der fremhæver din kropsform. Tøj og stil betyder meget for vores selvværd, og det er derfor vigtigt at finde det, som får os til at få det bedst med os selv og vores krop.

Denne sæson tilbyder vi følgende kurser:
Lægge naturlig makeup – på dette makeupkursus lærer du at lægge mineralmakeup uden kemikalier. Du lærer at lægge en makeup, der holder hele dagen.
Farver og stil – på dette kursus i personlig stil fokuseres der på farver. Lær hvilke farver, der passer til dig, og hvordan du kombinerer dem med andre.
Find din personlige stil – lær at finde den røde tråd i dit valg af tøj til garderoben, og bliv mere sikker på dine valg.
Tøjsnit og kropsformer – du lærer at vælge tøj efter din kropsform og kropstype.

Hvem underviser på kurserne i personlig stil og makeup?

Til kurserne har vi tilknyttet skønhedsiværksættere og style coaches, der vejleder og rådgiver dig om det perfekte valg af tøj og makeup. 

Hvor afholdes der kurser i personlig stil og makeup på Vestsjælland?

Vi afholder makeupkurser og kurser i personlig stil i Slagelse, Ringsted og Næstved. De aktuelle tidspunkter og placeringer kan du se under hvert hold. 

Tilmelding til kurserne i personlig udvikling

Hvis du gerne vil vide mere om undervisningen, kan du læse mere under hvert enkelt kursus. Tilmeldingen kan gøres nedenfor eller under det enkelte kursus. 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.