Kreative kurser

Makeup og personlig pleje

Lær at lægge en naturlig makeup, eller fremstil din egen sæbe og creme

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder makeupkurser for dig, der gerne vil have inspiration til spændende måder at lægge makeup på, der passer til lige netop dig.

​Læs mere

Kurser i makeup – få gode råd og vejledning

Kursernes formål er at inspirere dig til at lægge en makeup, der passer til både din ansigtsform og ansigtstræk samt din hudfarve og hudtype. Du lærer at påføre mineralmakeup uden kemikalier, og du får tips til at lægge en makeup, der holder hele dagen. På makeupkurser bliver du undervist af passionerede skønhedsiværksættere, der vejleder og rådgiver dig om det perfekte valg af makeup. 

Kurser i personlig pleje – hjemmelavet sæbe og ansigtscreme

Lær at lave dine egne cremer og sæber, som er egnet til lige netop din hud og uden brug af tilsætningsstoffer, kemikalier eller pesticider. Til at fremstille produkterne arbejder vi med honningbiernes produkter og koldpresset planteolie. Så hvis du gerne vil bruge mere naturlige produkter, som øger følelsen af velvære og giver huden ro, så kom og prøv at fremstille din egen sæbe og ansigtscreme. Når du fremstiller dine egne hudplejeprodukter, ved du altid, hvilke ingredienser, de indeholder.

Hvor afholdes der kurser i makeup og personlig pleje?

Vi afholder kurser i makeup, sæbekurser og cremekurser i Slagelse og Næstved. De aktuelle tidspunkter og placeringer kan du se under hvert hold. 

Yderligere oplysninger

Hvis du gerne vil vide mere om undervisningen, kan du læse mere under hvert enkelt kursus. Tilmeldingen kan gøres nedenfor eller under det enkelte kursus. 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.