Kreative kurser

Smykkekurser

Smykkefremstilling og personlige smykker

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder et kursus i smykkefremstilling under vejledning af en uddannet guldsmed. Her vil du lære at lave flotte og personlige smykker.

​Læs mere

Smykkekursus for begyndere og øvede

Vores kursus i smykker er for alle, der gerne vil lave deres egne smykker. Nogle har arbejdet lidt med det tidligere, mens andre gerne vil lære det helt fra bunden. Uanset om du er begynder eller ej, så lærer du håndværket på enten vores smykkekursus for begyndere, eller vores smykkekursus for øvede. 

I løbet af undervisningen vil du lære de grundlæggende teknikker i fremstillingen af guld- og sølvsmykker. Vi arbejder med enkle modeller, så du bedre får en fornemmelse for hvordan de laves, og hvilke elementer halskæder, ringe og brocher indeholder. På kurset for øvede vil vi fokusere på lidt mere avancerede teknikker, og du vil kunne arbejde med andre modeller.

Vil du gerne skabe dit helt personlige smykke, så tilmeld dig kurset nedenfor.

Hvem kan deltage i undervisningen?

Kurserne i smykkefremstilling er for alle, der er interesserede i at fremstille smykker. Vi tilbyder både et kursus for begyndere og øvede, således at alle får det optimale ud af undervisningen.

Skal der medbringes materialer?

Der kan medbringes egne materialer eller købes på kurset. 

Hvor afholder I kurser i smykker?

Du kan tilmelde dig vores smykkekursus i Næstved, Ringsted og Slagelse. De aktuelle tidspunkter kan du se under hvert hold. 

Yderligere oplysninger

Du kan tilmelde dig under selve holdet, hvor du også kan læse mere om undervisningen.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.